Українська стилістка Олена Фокіна написала відвертий коментар під фото жінки, яка вчора скоїла вбиство власних дітей. У коментарі вона говорить про душевні переживання та сильне кохання до чоловіка, який на кілька років був молодшим від матері, Катерини Бабкіної.

Дізнавшись ім’я жінки, яка напередодні вбила власних дітей, утопивши їх у озері “Срібний Кіл“, що у Дарницькому районі Києва, українці почали масово писати гнівні коментарі під фото, на сторінці у соціальній мережі Facebook жінки.

Потопила дітей, а сама не змогла: мати-вбивця шокувала заявою

Люди не стримують негативу, адже жертвами стали маленькі дітки – дівчинці було 6 рочків, хлопчику 5. Вони відвідували гуртки фігурного катання та плавання, готувалися до школи. Сама ж Катерина працювала вихователькою у дитячому садку, її ніколи не бачили у нетверезому чи неадекватному стані. Тому подія так вразила суспільство. Люди активно обговорюють трагічну подію та бажають її винуватиці мученицької смерті.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Стилістка Олена Фокіна запевняє, що горе-матір була її клієнткою, вона дуже любила власних дітей і чоловіка. Останнього дуже боялася втратити, бо він був трохи молодшим за неї. Свого часу забрав жінку з Криму до Києва і був ледь не єдиною опорою у житті. Катерина Бабкіна усе ж втратила чоловіка, і мабуть через це зійшла з розуму, пише Фокіна.

У дописі стилістка мотивує коментаторів звернути увагу на сторінку батька загиблих дітей, який активно демонстрував своє нове життя і нове кохання. У той час, за словами дописувачки, Денис Бабкін знав про психологічну проблему колишньої дружини.

Нагадаємо, раніше жінка, яку співробітники правоохоронних органів затримали через підозру у вбивстві двох своїх дітей – шестирічної дівчинки і п'ятирічного хлопчика – заявила, що "для них так буде краще".

Як повідомляв портал "Знай.ua", столичні ЗМІ публікують страшні подробиці вбивства матір'ю з Києва двох своїх малолітніх дітей. Повідомляється, що це створіння без душі і серця перед тим, як втопити малюків, повело їх в піцерію і нагодувало.

Такаож "Знай.ua" писав, що київські поліцейські неподалік від Чернігова затримали жінку, яку підозрюють у вбивстві власних малолітніх дітей в одному з районів Києва.