Відомо точно, що головна ялинка нашої країни за традицією буде встановлена ще до новорічних свят. Розмістять святкове дерево на Софійській площі у Києві.

Аби добре відствяткувати новий 2019-й рік у Києві планують ствоити дві великі локації. Про це йдеться на Фацебук сторінці компанії-організатора Folk Ukraine.

Крім Софіївської площі, новорічну ялинку встановлять і на Контрактовій площі. Святкування там стартуватиме 15 грудня і триватиме до 20 січня. Площу та ялинку будуть прикрашати оригінально - у стилі творчості відомої української художниці Марії Приймаченко.

Іграшки на ялинці будуть мати незвичну форму, адже їх намагатимуться зробити максимально схожими до дивовижних звірів, що малювала Марія Приймаченко. Оздоблення ялинки буде символічно закликати до миру та дружби.

У Folk Ukraine також зазначили, що ялинку на Софійській площі відкриють ввечері в День Святого Миколая (19 грудня). Святкові заходи на площі триватимуть до 13 січня. Крім того, там планують встановити сцену та чарівний полярний експрес.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Відомо, що на Володимирському узвозі помістять магічний тунель, там буде відбуватися різдвяний ярмарок, де кожен зможе придбати різноманітні смаколики та відвідати алею чудес.

Нагадаємо, раніше головна ялинка країни стане меншою.

Новорічна ялинка на Софійській площі в Києві в цьому році буде нижчою за торішню.

Про це повідомив організатор новорічних святкувань у Києві останніх років Ігор Добруцький.

Зокрема, він розповів, що ялинка більше не буде величезних розмірів, як це було минулого року, адже її переміщення є надзвичайно тяжким та створює безліч транспортних проблем.

За його словами, 90% точок з продажу сувенірів, різних виробів, а також місць фуд-корту на трьох локаціях в Києві вже зайняті партнерами.

Також він додав, що відповідальні дизайнери вже закінчили роботу над новорічним посудом, на яких будуть зображені пінгвіни та ведмеді.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що можна помилуватися новорічними ялинками українських міст.

Також "Знай.uа" писав, про те, як вибрати ялинку на Новий рік.