Рахункова палата має намір провести аудит "Укрзалізниці" через підвищення цін на квитки. Варто зазначити, що за останній рік вартість послуг перевізника змінювала двічі, а от до їх якості в усіх залишаються питання.

При цьому навколо "Укрзалізниці" постійно спалахують корупційні скандали. Повідомлення про нечесні тендери та хабарництво на вищих щаблях управління надходять одне за одним, - повідомляє "newsnetwork.tv".

Поміж інших "гріхів" перевізника у рахунковій палаті також відзначають закупівлю вугілля за завищеними цінами, значні витрати на SMM-послуги, а також суми з паралельної реальності на сувенірну продукцію.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами посадовців, план аудитів на 2018 рік давно затверджений, тому на "Укрзалізницю", ймовірно, перевірки чекають уже в наступному році.

Голова Рахункової палати додав, що багато питань щодо ефективності роботи "Укрзалізниці" є і також і в Мінфраструктури, зокрема безпосередньо і міністра.

У відомстві зазначають, що "Укрзалізниця" наразі не в повному обсязі забезпечує перевезення як сировини, так і готової продукції вантажовідправників. Осатннім часом по держбюджету б'є також і той факт, що перевізник постійно зазнає збитків.

Нагадаємо, у Києві випробовують новий маршрут, на який так довго всі чекали. Нарешті запустили поїзд зі столиці до Міжнародного аеропорту "Бориспіль", щоправда наразі проводять випробування. Пасажирам вже повідомили про розклад руху.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в "Укрзалізниці" розгорівся інтим-скандал. Пасажир поскаржився на мінет від провідника.

Також Знай.ua писав, що "Укрзалізниця" вже внесла корективи у графік для приміських, вантажних і пасажирських поїздів.

Дивіться: Укрзалізниця показала новий логотоп компанії