Відомий український шоумен, телеведучий та волонтер Сергій Притула висловився про головну відмінність українців від росіян.

Про це він написав на власній сторінці у Facebook.

Зокрема, волонтер взяв за приклад слова з яких починається дві надзвичайно важливі пісні для України та Росії. Притула відзначив, що ці пісні фактично починаються з однаково проте несуть кардинально різний посил.

При цьому шоумен додав, що однією з основних проблем українського менталітету є бажання нав'язати оточенню свої погляди, зокрема політичні.

От часом буває так, що якась подія чи думка і не дуже й заслуговує на окремий пост. А потім дивишся, а їх вже трохи...

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще
Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Donderdag 1 november 2018

"Сьогодні вночі дійшов висновку, що головна ментальна різниця між нами і росіянами чітко простежується у двох піснях, які починаються зверненням до Бога. У нас "Боже Великий, Єдиний, нам Україну храни!" І у росіян — "Боже, царя храни!" Тут навіть пояснювати нічого не треба", — висловився Притула.

Крім того Притула відзначив, що українці неймовірно залежні від політиків, та якби всі працювали заради єдиною мети, то не Україна хотіла б вступити до Євросоюзу, а ЄС був би вкрай зацікавлений у ній.

"Якби у нашій країні люди з таким завзяттям працювали, як вони готові перегризти горлянку за свої політичні уподобання, то не ми б хотіли вступу до Євросоюзу, а Євросоюз хотів би вступити в нас", — підсумував Сергій.

Разом з тим варто відзначити, що український гуморист Сергій Притула окрім роботи на сцені від самого початку російської агресії на Донбасі активно допомагав армії. Втім, нещодавно саме це використали представники політичної партії ВО "Батьківщина" з метою піару.

Ведучого обурило, що депутати маніпулюють тим, до чого доклав так багато зусиль. Згодом автори неправдивої інформації все ж таки вибачилися. Та й сам Притула не забарився з реакцією.

На своїй сторінці у Facebook гуморист зазначив: волинські представники партії припустилися ганебної помилки, а потім почали особисто телефонувати йому.

Пост із вибаченням ведучий взяв до уваги, але обурило те, що "Батьківщина" натякала на атаку хакерів – вже задовго після того, як розгорівся конфлікт.

"Я запитав у одного від "Батьківщини", чи вони знущаються наді мною? І, вуаля, ймовірно після доброго "пістону", на сторінці з'являється той текст, який я зазначив, як мирову угоду між сторонами конфлікту. За винятком стьобу, де вони мали б побажати мені Божої ласки та ангела охоронця. Головні меседжі були озвучені: вибачення принесли, недостовірність інформації визнали", - прокоментував Притула.

Нагадаємо, "Батьківщина" вибачилася за брехню на всю Україну.

Як повідомляв "Знай.ua", Притула поставив жорсткий ультиматум Батьківщині.

Також "Знай.ua" писав, що Притула розповів, як рятував Настю Каменських.

Євтушок: Волинська "Батьківщина" вибачилася перед Притулою за використання його фото.