Окупаційна влада "ДНР" відкриє експозиційний зал пам'яті ватажка "ДНР" Олександра Захарченка у музеї, присвяченому Другій світовій війни. Крім того, планується проведення низки заходів щодо увічнення пам'яті Захарченка

Як повідомляє сепаратистський сайт, про це заявив тимчасово виконуючий обов'язки ватажка ОРДО Денис Пушилін, пише видання "Хвиля".

"Ми плануємо провести цілий ряд заходів, спрямованих на увічнення пам'яті першого Глави "ДНР". З найближчих - відкриття експозиції в музеї Великої вітчизняної війни і закладка парку імені Олександра Захарченко", -заявив терорист.

Напередодні на стіні кафе "Сепар", яке знаходиться в центрі Донецька на бульварі Пушкіна, з'явилося велика фотопанно із зображенням ліквідованого ватажка "ДНР" Олександр Захарченко.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Поява такого траурного банеру на місці вбивства Захарченко в соцмережах вже порівняли з "мавзолеєм".

"Секту свідків Єгови заборонили. На її місці з'явилася секта свідків Захара. Чекаємо відкриття чогось на подобі Мавзолею", - зазначив в Твіттер Залишенець Донецький.

Нагадаємо, ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка підірвали у його ж ресторані. Він був убитий бомбою, додатково обладнаною міні-камерою, яка дозволяла ідентифікувати ціль.

Так, за даними російських журналістів, у кафе, яке стало роковим для колишнього ватажка бойовиків було підкладено бомбу зі спеціально вмонтованою камерою, що дозволило ідентифікувати ціль.

Також вже відомо, що з самого початку Захарченко не мав направлятись до кафе "Сепар", проте рішення про зміну маршруту було прийнято спонтанно та неочікувано.

Як повідомляв портал "Знай.ua", генерал Наєв чітко вказав на вбивць Захарченко, Гіві і Мотороли.

Також "Знай.ua" писав, ліквідований ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко несподівано перестав бути героєм Росії. Місцеві ЗМІ починають визнавати, що терорист був пов'язаний зі злочинною діяльністю.