Студентка, яка стала учасницею секс-скандалу з перепискою на сайті знайомств з ніби начальником відділу департаменту захисту економіки Нацполіції України Олександром Варченком, попросила вибачення у правоохоронця та його дружини Ольги.

"Мені дуже соромно. Я, Бурейко Наталя, написала публікацію про погрози з боку Олександра Варченка в соціальній мережі Facebook, не розібравшись в ситуації і не віддаючи собі звіт в своїх діях. Я хотіла захистити себе, але завдала своїми діями шкоду іншим людям. Я не мала на те реальних підстав і будь-якого морального права. Я не мала ніяких підстав вважати, що мені погрожував саме Олександр Варченко, а не хтось інший", - написала Бурейко.

Вона додала, що стала жертвою цинічної провокації проти Олександра Варченка і його дружини Ольги. Вона також зазначила, що припускає, що "акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань".

"Я вибачаюсь перед Олександром Варченком і членам його родини. Олександр Варченко і його цивільна дружина є порядними людьми. Мені дуже соромно, що я стала жертвою шахраїв і мимоволі взяла участь у цій брудній інформаційній кампанії. Прохання журналістам не турбувати більше мене, мою сім'ю, або сім'ю Олександра. Залиште цю тему в спокої. Подальших коментарів не буде", - підсумувала дівчина.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, багато користувачів не повірило, що це слова самої студентки. На їхню думку, її примусили написати такий текст.

Зазначимо, що Наталя Бурейко видалила всі попередні пости з Facebook, у яких звинувачувала правоохоронця у сексуальних домаганнях.

Нагадаємо, чиновника МВС звинуватили в погрозах студентці за відмову від близькості.

Як повідомляв портал "Знай.ua", чиновник Нацполіції, звинувачений в сексуальних домаганнях до студентки, заперечує свою провину

Також "Знай.ua" писав, скандал із домаганнями чиновника МВС отримав несподіване продовження.