Довкола інтимного скандалу із заступником департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександром Варченком не вщухають обговорення. Студента одного з київських університетів на всю країну заявила: нібито він чіплявся до неї, а після відмови почав погрожувати.

Нещодавно її хлопець, принаймні ще кілька днів тому таким вважався, зазначив – готовий спілкуватися із журналістами, але відповідатиме на питання виключно за гроші.

Мова йде про Данила Дорошенка, котрий зустрічався із Наталею тривалий час. Його сторінку у соціальних мережах знайшли швидко, на профілі – чимало знімків із відпочинку в Одесі, поруч із ним – Бурейко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Коли його запитали, чи справді перебуває у стосунках, додав: "до недавнього часу я був її хлопцем, просто так відповідати на питання не буду", мовляв, для нього ця тема дуже особиста і хоче заробити на інформації, якою володіє.

Олександр Варченко
Олександр Варченко

Але при цьому Данило не назвав точну суму, за яку може розкрити інформацію.

Наталія Бурейко
Наталія Бурейко

Як відомо, днями заступник начальника відділу Департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Варченко спростовував інформацію про те, що домагався київської студентки Наталії Бурейко.

Наталія Бурейко
Наталія Бурейко

Наталія Бурейко
Наталія Бурейко

"7 листопада я і моя сім'я зазнали жахливої інформаційної атаки. Прокоментую ключові моменти. Я, Олександр Варченко, ніколи не був знайомий і не вів ніяких листувань ні в яких месенджерах з Наталією Бурейко. Думаю, що ця інформаційна атака пов'язана з тим, що моя цивільна дружина Ольга Варченко займає пост першого заступника глави Держбюро розслідувань і багатьом стала кісткою в горлі. Про провокації і брудні медійні атаки вона заявляла публічно буквально нещодавно. Підозрюю, що це тільки початок. Я люблю свою сім'ю і не дозволю нікому використати моє ім'я в цілях підлих провокацій ", - написав Варченко на сторінці у Facebook.

Дивіться: Поліцейський Варченко називає звинувачення у домаганнях від студентки підставою

Нагадаємо, героїня секс-скандалу з чиновником МВС у всьому зізналась. Як повідомляв "Знай.ua", в інтимному скандалі з копом з'явилися неочікувані подробиці. Також "Знай.ua" писав, звинувачений в сексуальних домаганнях до студентки коп вийшов з тіні.