Економічна криза в Україна набула таких масштабів, що наші земляки погрузли в боргах по вуха. Кредитори, не довго думаючи, відбирають житло, цілі родини опиняються просто на вулиці, і це не жарт. Живуть у палатках, ніби племена кочівників, не знаючи, чи зміниться щось завтра.

Про це на своїй сторінці у Facebook розповів юрист, блогер Михайло Шнайдер.

"Нічого незвичайного. Двір в спальному районі Києва. Намет і речі розкладені навколо. А в наметі живе проста сім'я, яку колектори вигнали з власної квартири. Звикайте. Скоро це стане звичним пейзажем, для кожного українського міста. Адже "життя по-новому" воно саме таке ...", - зазначив він в коментарі до фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Користувачі відгукнулися одразу: із проблемою знайомі, навіть район впізнали, де зроблені знімки – Дарницький.

Натомість Шнайдер показує і альтернативу, як живуть люди за кордоном, отримуючи прибутки з нафтового бізнесу. І це на далекій Алясці, виявилося, ситуація краща, ніж у нас:

"Саме так відбувається в державі, де дійсно працює Конституція і Закони. Саме так виглядає держава для людей, про яку ми можемо тільки мріяти", - додав Шнайдер.

Дивіться: Рівень бідності в Україні, статистичні дані

Нагадаємо, у мережі порівняли фінські та українські супермаркети. Як повідомляв "Знай.ua", знедолена бабуся наочно показала, що чекає українців на старості. Також "Знай.ua" писав, у справі активістки Гандзюк з'явилися приголомшливі подробиці.