Загадкова історія зі студенткою Наталею Бурейко та її листуванням з заступником начальника відділу Департаменту захисту економіки Нацполіції Олександром Варченком обростає новими таємницями. Дівчина виїхала з гуртожитку зі своїм хлопцем, і її більше не бачили. Про це передає ТСН.

Третю добу студенти спантеличені і налякані історією Бурейко. Ті, хто її знає, спілкуватися на камеру відмовляються, а поза нею друзі розповідають, що того вечора, коли на її сторінці у Facebook з’явився пост про погрози, вона була у гарному настрої, а близько 21:30 вийшла зі своїм хлопцем, який викликав таксі, і вони вдвох поїхали у невідомому напрямку. Дівчину більше не бачили, на повідомлення друзів вона не відповідає.

Наталія Бурейко
Наталія Бурейко

Наталя Бурейко, 19 років, ще до середи звичайна студентка політеху, яка приїхала навчатися до столиці з Херсонщини. Нині її прізвище фігурує у секс-скандалі. Все почалося з посту на її сторінці в соцмережі: студентка писала про "пекло, в яке перетворилося життя" від листування з впливовим силовиком. Друзі Наталі розглядають це фото і кажуть, що воно зроблене точно не в стінах гуртожитку, а вся історія, певні, кимось добре відрежисована. Дівчина наступного дня вибачилась за сказане.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Мне очень стыдно. Я, Бурейко Наталья, написала публикацию об угрозах со стороны Александра Варченко в социальной сети...

Geplaatst door Наталья Бурейко op Donderdag 8 november 2018

Олександр Варченко запевняє, що ні з ким не листувався і хтось таким чином підставляє його дружину, яка працює в новоствореному бюро розслідувань.

Друзі кажуть, що телефон Наталі досі відімкнений, вона дзвонить подругам інколи сама і каже лише, що жива-здорова.

секс-скандал з поліцейським Варченком і студенткою Бурейко
секс-скандал з поліцейським Варченком і студенткою Бурейко

"З нею все добре. Вона у безпеці. Ніхто ніж біля горла не тримає. Я вчора з нею говорила. Їй страшно, що її шукають", - пояснила подруга.

Батьки дівчини спілкуватися з журналістами відмовилися. Ще вчора мати дівчини їхала до Києва, але напівдорозі розвернулася і заявила, що донька по телефону їй розповіла, що ні з ким не листувалася, а її сторінку зламали.

"Вона в прокуратурі була, подала заяву. Я розумію, що нас використовують, і люди замішані. Я боюся теж. Це зламана сторінка чи використана сторінка – я не знаю. Вона не переписувалася з ним".

Але у п’ятницю мати в школу, де працює, не прийшла – вона взяла відпустку за власний рахунок.

Нагадаємо, студентка Наталія Бурейко зізналася, що оббрехала співробітника Нацполіції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", бойфренд героїні секс-скандалу з чиновником МВС вимагає гроші за брудні подробиці.

Також "Знай.ua" писав, в інтимному скандалі з копом з'явилися неочікувані подробиці.