Інцидент стався ввечері в суботу, 10 листопада. Зіткнулися три автомобиля. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в Харківській області.

Аварія сталася в Харкові на Московському проспекті. Зіткнулися три автомобілі.

В результаті зіткнення одна з машин перекинулася і загорілася. Винуватець ДТП, водій авто втік з місця пригоди до приїзду правоохоронців.

Співробітникам ДСНС вдалося швидко локалізувати пожежу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Матеріали по ДТП будуть передані у відділ розшуку і дізнання УПП в Харківській області.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 10 листопада, у Рівненській області сталася страшна ДТП. Пасажирський автобус влетів у вантажівку. У результаті аварії три людини загинули. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

За даними правоохоронців, аварія сталася близько 14:30 на трасі "Київ-Чоп" поблизу села Пустоиванье Радивилівського району.

"На трасі "Київ-Чоп", поблизу села Пустоиванье, сталося смертельне ДТП за участю вантажівки і мікроавтобуса. Слідчі слідчого управління Нацполиции області та експерти Рівненського НДЕКЦ встановили, що 36-річний житель Рівного, з невідомих поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з бензовозом. Від удару цистерну, яка була порожньою, відкинуло на відбійник", — сказано в повідомленні прес-служби поліції.

Нагадаємо, компанія на Range Rover влаштувала мерзенне подання, копи знайшли багато цікавого. Молоді люди демонстративно розпивали шампанське на капоті.

Як повідомляв Знай. ua, під Рівному сталося криваве ДТП, багато загиблих. під Рівному сталося криваве ДТП, багато загиблих.

Знай. ua писав, що бандити увірвалися до популярного українського співака, перший коментар. Пограбували українського співака.