Україна в полоні туману. Через непогоду в українській столиці й у Харкові в аеропортах скасували деякі рейси. Туман вранці, 11 листопада, різко увірвався до деяких регіонів країни, видимість на автошляхах, місцями, досягає 50 метрів.

І в той час, коли рятувальники нагадують водіям про необхідність бути уважнішими під час водіння, користувачі соцмереж, вражені природними подарунками, викладають неймовірної краси фотографії.

"Містичний туман" – так його охрестили в соціальних мережах. Весь тиждень він охоплює майже всі регіони країни. На цих вражаючих кадрах туман накрив монумент "Батьківщина-мати" в українській столиці.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А це вже київські багатоповерхівки: з вікон не видно сусідніх будівель. Такий туман в столиці вже четвертий день поспіль. Всю цю красу фотографи і просто городяни фіксують на вражаючих фото.

Так, у полоні туману три доби перебували також Сумщина та Харківщина. Через туман навіть довелося скасувати кілька рейсів. Польоти перенесли в столичному аеропорту "Київ" і міжнародному аеропорту Харкова. На Сумщині через густий туман за 2 дні сталося 4 ДТП, на щастя ніхто не постраждав.

Варто нагадати, що синоптики Українського гідрометеорологічного центру опублікували прогноз погоди з понеділка, 12 листопада. Гідрометцентр пророкує Україні ще сильніше похолодання, потім підключаться зливи. Ближче до середини тижня любителі першого снігу можуть затамувати подих та чекати, поки з неба полетять перші білі мушки. Перший сніг буде мокрим. Температура плавно почне наближатися до заморозків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли прогноз погоди на найближчі дні, і хоча відчутного тепла не варто очікувати похолодання по всій території відбуватиметься поступово. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко в Facebook. У найближчі дні в Україні буде волого і тепло, а перші морози прийдуть тільки на вихідних.

Нагадаємо, погода скаже українцям останнє тепле "прощавай".

Як повідомляв Знай.uа трупи з піною у рота: жахлива трагедія у кримському санаторії, окупанти вражають цинізмом.

Знай.uа писав, прогноз погоди на тиждень: люті морози і літнє тепло розділять українців.