Суд взяв під варту колишнього помічника депутата Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука Ігоря Павловського у справі про вбивство радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.

Як повідомляють журналісти Telegram-каналу The Newsroom з посиланням на власні джерела, екс-помічника нардепа від БПП Ігоря Павловського, якого таврують "вбивцею Гандзюк", "взяли" в Херсоні ще минулої суботи.

Павловському обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 3 грудня без права виходу під заставу.

Суд був сьогодні, арешт поки до 3 грудня, без застави. В СБУ нам вже підтвердили, що висунули Павловському підозру у співучасті у вбивстві (ч. 3 ст 27 п. 4,6,11,12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство)", - йдеться в повідомленні.

Також арешт Ігоря Павловського підтвердили в прокуратурі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ігор Павловський
Ігор Павловський

Катерина Гандзюк померла 4 листопада в київській лікарні. Офіційна причина смерті: поліорганна недостатність та хімічні опіки 39% тіла внаслідок нападу з використанням хімічної речовини.

Після смерті Гандзюк кримінальну справу про замах на неї перекваліфікували за статтею "закінчене умисне вбивство".

За даними ЗМІ та активістів, помічник народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука Ігор Павловський є посередником між виконавцями і замовником вбивства активістки Катерини Гандзюк. Саме він передавав грошові кошти керівнику групи виконавців - Сергієві Торбіну.

Нагадаємо, в Нацполіції розкрили подробиці розслідування справи Гандзюк

Як повідомляв портал "Знай.ua", активісти звинуватили помічника депутата Миколи Паламарчука Ігоря Павловського у посередництві у вбивстві Катерини Гандзюк.

Також "Знай.ua" писав, в Херсоні підпалили будинок екс-помічника депутата від БПП, якого вважають причетним до нападу на Гандзюк.