Британка Максін Рен жила в своє задоволення і ніколи не зациклювалася на вазі. Жінка, яка працює вихователькою, ніколи не відмовляла собі у смачненькому. Повідомляє The Mirror.

Однак, після чергового відвідування лікарні 33-річна вихователька, вагою 176 кілограма, серйозно злякалася смерті. Жінці повідомили, що без зміни способу життя або шунтування шлунка, вона зможе прожити не більше року.

До того ж лікарі давали невтішні прогнози щодо операції. З великою вагою великі ризики смертельного результату.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Це безумовно стурбувало жінку, але фінальну крапку поставила найближча людина. Врен дізналася, що її сестра вагітна, і вирішила, що не може померти, не побачивши племінника.

Жінка звернулася в центр схуднення і за перший тиждень скинула п'ять кілограмів. Після цього вихователька відмовилася від шкідливої їжі і почала брати з собою на роботу приготовану вдома здорову їжу.

Харчувалася регулярно за розкладом, не забуваючи про спортивні навантаження. Рен не здавалася протягом трьох років і схудла до 65,5 кілограмів.

Дивовижно, але втрата ваги дала жінці упевненість в собі і в завтрашньому дні. За цей час британка встигла вдало вийти заміж і отримати звання Жінка року від організації, що надає допомогу людям з ожирінням.

Так британка Максін Рен схудла загалом на 110 кілограмів і зараз, беззастережно щаслива. Няньчить племенника і подумує завести своїх дітей.

А тим часом медики запевняють, регулярні заняття плаванням або фітнесом можуть зробити вас щасливішими. Фізична активність здатна змінити не тільки стан тіла, але і психіки.

Психолог і ведуча Леся Матвєєва пише про спорт у своєму Facebook. На думку Матвєєвої абсолютно кожен зможе знайти вид спорту, який буде приносити йому задоволення.

"Ви обов'язково знайдете заняття спортом, які підходять саме вам. Тренування, після яких захочеться згорнути гори і втілювати свої задуми в життя. І, під час яких, ви будете насолоджуватися процесом. Потрібно шукати і пробувати", - пише вона.

Нагадаємо, дівчина в гонитві за красою скинула 140 кілограм зайвої ваги. Але попереду її чекало набагато більш страшне випробування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", єгиптянка Іман Ахмед Абдулати, яку вважали найважчою жінкою світу, оскільки вона важила близько 500 кілограмів, схудла до 171 кілограма.

Також "Знай.uа" писав, найпишніша модель роздяглася для фото.