На вихідних до України прийде з півночі антициклон, який принесе деяке полегшення. На деякий час тепло повернеться, а разом і з ним і суха погода у більшості областях.

Про це повідомила співробітник метеоцентру на сторінці в соцмережі Наталка Діденко.

"Сьогодні складна погода — у південній частині і на сході йдуть дощі, мокрий сніг і сильний вітер. До завтра негода ослабне, але повністю опади не припиняться. І також затримається поривчастий вітер. У неділю крайня північ відчує наближення атмосферного фронту", — повідомила синоптик на своїй сторінці у Facebook.

тепла погода

За словами синоптика, опади у вигляді снігу ймовірні у північних районах Житомирщини, Чернігівщини, Київщини, а також снігу слід чекати жителям Волині та Рівного.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Однак у вихідні в більшості областей України опади малоймовірні. Температура повітря особливо не зміниться, вночі 0...-5 градусів, удень 0...+5 градусів", — повідомила Діденко.

С суботу, 17 листопада, киян потішить суха погода, а 18 листопада збільшиться хмарність. Подекуди можливий мокрий сніг та посилення вітру.

"Температура повітря у столиці вночі -2...-5 градусів, удень 0...+2 градуси", — додала Діденко.

потепління

В Укргідрометцентрі уточнили, що 17 листопада на дорогах країни, крім заходу, місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 5-10 м/с, в південній частині вночі та вранці місцями пориви 15-20 м/с.

суха погода

Нагадаємо, українців попередили, що на Закарпатті можливий землетрус.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики дали попередній прогноз на Новий рік в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що в Україні починається передноворічний переполох. Українця розповіли, які подарунки у тренді та на чому можна заощадити.

Дивіться: Глобальне потепління. Як та якими темпами змінюється наша планета