Рак є другою з основних причин смерті в світі. З початку 2018 року від цього захворювання померли 9,6 млн осіб. Онкологія стає причиною практично кожної шостої смерті, і вона не ділить людей на багатих і бідних.

Мало того, ця хвороба дуже непередбачувана. Адже дівчина про яку далі піде мова всього за кілька днів до постановки діагнозу займалася спортом, насолоджувалася життям і була щаслива.

28-річна Емі Редхед, якій лікарі дали кілька днів життя від раку кишечника, поділилася фотографіями своїх останніх днів, щоб підвищити обізнаність про жахливу хворобу. Про це повідомляє The Daily Mail.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На жаль, у Емі виявили агресивну форму раку. Вона вирішила відмовитися від хіміотерапії, заявивши, що хоче прожити свої останні дні, як можна здоровіше і красивіше.

Як розповіла журналістам її 22-річна сестра, Емі — неймовірно вперта.

"Вона сказала, що краще вона менше часу буде відчувати себе здоровішою, але буде. Саме тому вона зважилася на такий крок", — поділилася вона.

Вона поділилася своєю історією в соціальних мережах, щоб якомога більше людей дізналися про її захворювання.

"Ми так пишаємося її боротьбою протягом останніх кількох місяців, вона була такою хороброю і сказала, що готова померти зараз і більше не буде болю", — говорить сестра смертельно хворої дівчини.

Емі вже запланувала власні похорони, щоб полегшити цю процедуру для своєї сім'ї.

Варто відзначити, що коли дівчині було ще 11 років їй діагностували коліт і попереджали про підвищений ризик розвитку раку кишечника.

Однак реакція Емі вразила не тільки лікарів, а й її рідних: дівчина відмовилася від лікування, вирішивши, що краще проживе решту тижнів так, як їй хочеться. За цей час вона встигла відсвяткувати Різдво, ювілей свого батька і свій день народження, а також зустріти Новий рік.

Зараз Емі знаходиться в лікарняній палаті через сильний біль і занепад сил. Поруч з нею постійно присутні її рідні. Емі далеко не перша і не єдина, хто вчинив таким чином - відмовився від подальшого лікування раку. Чому люди приймають подібні рішення? Причин досить багато і у кожного є свої.

Нагадаємо, у британському хоспісі погодилися організувати весілля для жінки, що помирає від раку. На церемонії, влаштованій прямо біля її ліжка в хоспісі, були присутні всі друзі і родичі. Це був найщасливіший день у житті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Джилліан Меркадо – дівчина, якій в ранньому віці поставили жахливий діагноз – м'язову дистрофію. Хвороба прикувала дівчину до інвалідного крісла. Багато хто може подумати, що в цей момент мрії про світ моди повинні були впасти. Але дівчина вирішила, що здаватися ні в якому разі не можна.

Також "Знай.uа" писав, цьому хлопцеві вдалося подолати рак. Лікарі вважали, що ніякої надії немає, тому одужання Шона вважається справжнім дивом. Йому поставили страшні діагнози: пухлина Аскіна і хвороба Ходжкіна. Шон став першою людиною у світі, який переміг ці захворювання.