Таїланд ввів безвізовий режим для українських громадян. Тепер українці мають право вільно в'їжджати до цієї країну з туристичною метою, на термін до 30 діб.

Іншими словами, у Таїланді українцям тепер можна бродити цілий місяць, ну майже. Про це стало відомо завдяки повідомленню президента України Петра Порошенка в соцмережі Facebook.

Вітаю запровадження Урядом Таїланду безвізового режиму для України! Віднині українські громадяни зможуть подорожувати...

Geplaatst door Петро Порошенко op Donderdag 22 november 2018

"Вітаю введення урядом Таїланду безвізового режиму для України! Відтепер українські громадяни зможуть подорожувати в цю країну без витрати часу на візові формальності з туристичною метою та на термін до 30 діб", - написав Порошенко.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Цікаво, що самі тайці називають Таїланд "Країною свободи" (Муай Тай).

Варто нагадати, що уряд Таїланду ухвалив рішення скасувати для туристів 21 країни сплати візового збору. Як повідомляє влада країни, постанова буде діяти з 1 грудня цього року до 31 січня 2019 року. Найприємніше те, що серед цих країн виявилися громадяни України.

Зазначається, що буде скасовано внесок на суму 2000 батів ($ 60, ред) для іноземців, які прибувають в Таїланд не більш, ніж на 15 днів. Тому, візовий збір тимчасово буде скасовано для туристів Андорри, Бутану, Болгарії, Китаю, Кіпру, Ефіопія, Фіджі, Індії, Казахстану, Латвії, Литви, Мальдів, Мальти, Мавританії, Папуа-Нової Гвінеї, Румунії, Сан-Марино, Саудівської Аравії , Тайваню, України та Узбекистану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів прийняв рішення змінити порядок оформлення паспорта громадянина України у формі ID-карти. Згідно зі змінами, з 1 листопада 2018 року громадяни України матимуть можливість обміняти паспорт у формі книжечки на паспорт у формі картки за бажанням в будь-який час. Зазначимо, перший паспорт громадянина України видається безкоштовно. За заміну та відновлення документа необхідно сплатити адміністративний збір - від 279 гривень.

Нагадаємо, заробитчане, приготуватися! Найбагатша країна світу відкрила двері українцям.

Як повідомляв Знай.uа Польща перекриває кисень заробітчанам: куди бігти українцям.

Знай.uа писав, рай для заробітчан виявився пеклом: куди біжать українці і ради їм там.