Відомий український синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Фейсбук традиційно ділиться прогнозами, які стосуються щоденної погоди, а також погоди на найближчі дні.

Так, сьогодні, 23 листопада, в Україні панує антициклон Constantin. Він, як справжній джентльмен, прийшов у гості без суттєвих опадів. Єдині незручності, які викликав циклон – це збільшення хмарності на Лівобережжі. Температура повітря найближчої ночі сягатиме позначки аж - 11 градусів: "Такий собі приморожений листопад… Температура повітря вночі -4-11 градусів, вдень 0,-4 градуси морозу", - прогнозує Наталка Діденко. Завдяки цьому антициклону суха погода втримається й у суботу.

На цьому обіцянки гарної сухої погоди від Наталки Діденко закінчуються, бо вже в неділю, 25 листопада, на Заході, Півночі, включно з Києвом, у більшості центральних областей та на Харківщині пройдуть дощі та мокрий сніг. Такі атмосферні коливання призведуть до ожеледей, і як наслідок – до ускладнення ситуації на дорогах.
"Опади принесуть невелике потепління. Проте це підвищення температури повітря слабо відчується у зв’язку з типово листопадовою хмарністю та вологістю. А поки що бережіть носи та кутайте горло від морозної погоди", - застерігає синоптик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

погода
погода

Трохи більше пощастить тим, хто проживає на Півдні та Сході України. Там погода повинна бути без опадів. Більше того, листопад згадає, що він все ж осінній, а не зимовий місяць, і прогріє святковий недільний день до 0+5 градусів. Ще тепліше має бути на Заході України. Термометри можуть зафіксувати аж до +5+7 градусів. Ну а найтеплішими вихідні обіцяють бути на Півдні України - до +5+9 градусів.
У столиці України субота також запланована небесною канцелярією як сухий і морозний день. Неділя ж обіцяє прийти із мокрим снігом, який перейде у дощ. Проте потепління теж відбудеться, але поки тільки на 2-4 градуси.

Синоптик попереджає, що така погода принесе суттєві стрибки атмосферного тиску. Нагадаємо: перепади тиску особливо небезпечні для метеозалежних людей та людей, які мають серцево судинні захворювання. Тож Наталя Діденко закликає: "Тримайте голови та судини під здоровим наглядом".

Прислухаймося!

Нагадаємо, сайт "Знай. ua" недавно писав, чим порадує ураїнців зимова погода

Крім того, сайт "Знай. ua" повідомляв прогноз погоди на найближчий час

"Знай. ua" попереджав автолюбителів про необхідність перейти на зимову гуму