26-27 листопада на території України серйозно погіршаться погодні умови.

Цю інформацію повідомили в Державній службі з надзвичайних ситуацій, передає РБК-України.

Вдень 26 листопада, а також протягом доби, 27 листопада, через акивний циклон випаде сніг, мокрий сніг, місцями сильний сніг (приріст снігового покриву 8-15 см) у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, на півдні Тернопільської, Хмельницької, на півночі Одеської, Миколаївської, Донецької та Луганської областей.

Також метеорологи попередили про ожеледицю на дорогах. У деяких районах можливе налипання мокрого снігу та ожеледь. 27 листопада в південних і центральних областях України очікуються пориви вітру 15-20 м/с.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У ДСНС підкреслили, що погодні умови можуть порушити рух транспорту на автомобільних дорогах зазначених областей.

Нагадаємо, майже по всій Україні буде мінлива хмарність, але морози стають дедалі суворішими. І цієї ночі в деяких областях навіть перейдуть межу -10 градусів.

У західних областях погода трохи різна. У Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях прогнозується сніг. В інших же тільки мінлива хмарність. В Ужгородській області +5…+7 градусів, в інших областях вдень від -1 до +2 градусів, вночі від -2 до -7. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

На півночі теж скрізь мінлива хмарність, опадів не прогнозують. Температура вдень від -1 до -4 градусів, а вночі від -5 до -7 градусів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. В столиці вдень від -2 до -4 градусів, вночі – від -5 до -7 градусів.

Як раніше повідомляв Знай.uа, існує список продуктів, без яких нереально пережити зиму.

Раніше портал Знай.uа писав, що українців попередили про витівки погоди в грудні, таке буває раз на 100 років.