Біля Лісабонського аеропорту українці, які живуть у Португалії, влаштували голові російського зовнішньополітичного відомства Сергію Лаврову дуже "теплий прийом".

Про це стало відомо завдяки повідомленню в соцмережі Facebook голови Спілки українців у Португалії Павла Садохи.

"Представники української та грузинської громад зібралися навпроти Лісабонського аеропорту, щоб "зустріти" міністра МЗС Московії Лаврова, який прибув до Португалії з офіційним візитом", – повідомив Павло Садоха.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Відомо також, що активісти розгорнули довгий плакат з написом: "Де з'являється Лавров – починається війна!". Також, в руках вони тримали українські, грузинські і червоно-чорний прапори.

Сьогодні представники української та грузинської громад зібралися напроти Лісабонського аеропорту, щоб «зустріти»...

Geplaatst door Павло Садоха op Vrijdag 23 november 2018

"Таким чином, українці хочуть попередити португальців щодо справжніх намірів агресивної політики Москви, апетити якої не тільки сусідні країни, але і "Російський світ" від Атлантики до Владивостока", – наголосили активісти.

Варто нагадати, що резолюція по мілітаризації Азовського і Чорного морів буде готова для розгляду вже в грудні 2018 року. З'явилася інформація, що проект резолюції включає в себе питання про мілітаризації Російською Федерацією Чорноморського регіону і, зокрема, Азовського моря. Про це стало відомо завдяки заяві спікера українського МЗС Катерини Зеленко.

Відомо також, що резолюція буде готова до початку наступної Генасамблеї ООН. За словами дипломата, резолюцію розглянуть під час 73 сесії Генеральної асамблеї ООН, яка відбудеться у грудні. Про це пишуть українські ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія продовжує писати безглузді аргументи для того беззаконня, що вона творить в Азовському морі. Неправомірно затримуючи і перевіряючи українські судна, держава-агресор заявляє абсолютно абсурдні речі. Чергову порцію неадеквату видала представник МЗС РФ Марія Захарова у відповідь на претензії глави дипломатії ЄС Федерики Могерині.

Нагадаємо, Геращенко розповіла про кризу мінського процесу.

Як повідомляв Знай.uа російська влада капітулювала перед Нафтогазом: нові деталі про транзит газу через Україну.

Знай.uа писав, Лавров захлинувся "незалежним" Азовським морем.