Ворог продовжує обстрілювати сили ЗСУ в зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі. Так, окупанти в п'ятницю, 23 листопада не припиняли вогонь і поплатилися за це, втративши двох своїх бойовиків. Всього лише за вчорашню добу терористи провели 11 обстрілів, 2 з них – зі зброї, використання якої забороняється мінськими домовленостями. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру штабу ООС.

Сепаратисти стріляли по нашим бійцям в районі Станиці Луганської, Кримського, Золотого, Троїцького, Пісків, Верхньоторецької, Мар'їнки і Березового. Захищаючи свої території і життя, українські військові знищили двох терористів. Один ворожий солдат поранений.

У штабі повідомили, що ворог відкрив вогонь неподалік від хутора Вольний з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім цього, терористи використовували 82-мм калібр мінометів і зенітну установку ЗУ-23-2. Біля Троїцького бовики застосували керовані протитанкові ракети і 120-мм калібр мінометів. Також біля Троїцького стріляли з ПТРД.

Вранці суботи, 24 листопада, ворог застосував вогнепальну зброю і знову – міномети 82 мм. Обстріл скоєно неподалік від Кримського. Обійшлося без втрат.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ВСУ помилують путінських бойовиків, але є одна умова.

Як пише replyua.net, у своєму Facebook народний депутат Верховної Ради України, учасниця української делегації в Тристоронньої контактної групи в Мінську Ірина Геращенко повідомила, що Україна під час засідання ТКГ в Мінську ініціювала розведення сил у Станиці Луганській, 26 листопада поточного року.

У той же час, як зазначає ірина Геращенко, даний план може бути здійснено, якщо буде дотримуватися режим тиші. Депутат заявила: "Українська сторона ініціювала розведення військової техніки по Станиці Луганській на 26 листопада в тому разі, якщо будуть виконані передумови безпеки і додержання режиму тиші".

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Доба на Донбасі: череда трагічних втрат сколихнула країну, українці прощаються з ще одним героєм.

За минулу добу, 17 листопада, на Донбасі районі проведення ООС путінські найманці вбили одного українського військового.

Цю інформацію повідомив прес-штаб ООС на своїй сторінці в Facebook.

Так, бойовики 16 разів відкривали вогонь по позиціях збройних сил, при цьому, 10 разів окупанти використовували зброю, заборонену мінськими угодами.

Також Знай.uа" писав - це далеко не гречка з цукром: стало відомо, як "віддячили" жителям ОРДЛО за участь у "виборах"