Одна з найбільших корпорацій в Україні по виготовленню оргтехніки та мобільних телефонів уже багато років не сплачує податки.

Про це стало відомо з джерел, близьких до податкової адміністрації.

Наразі вивчаються шляхи виведення коштів на предмет можливої легалізації, ціноутворення та видатки, коригування вартості та премії.

Крім того, варто зазначити, що у 2017 році на батьківщині цього виробника, керівника корпорації було засуджено до відбування покарання за корупцію. Тепер вони діють за перевіреною схемою на території України.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

На жаль соціальна (податкова) відповідальність деяких платників податків залишається на низькому рівні, а дії податкової відразу стають тиском на бізнес.

Проте всі ми розуміємо, що Україна змінилася, так само, як і її народ. Можливо, дії корпорації вже стали тенденцією. Одне зрозуміло точно - тепер податкова буде уважно спостерігати за розвитком подій.

Нагадаємо, що найважливіша подія в економічному житті країни цього тижня – прийняття Верховною Радою державного бюджету на 2019 рік. Результатом "великих бюджетних баталій" у парламенті стали безліч відносно невеликих змін в проекті, який закладений на 2019 рік. Про це повідомили у Центрі економічної стратегії.Передає Хвиля.

"Вже який рік поспіль між першим і другим читанням уряд як той майстерний ювелір знаходить додаткові ресурси — і доходи, і витрати збільшуються приблизно на однакову суму, так щоб не постраждав показник бюджетного дефіциту. Останній — "сакральна" цифра узгоджена з МВФ, її чіпати не можна", — йдеться в повідомленні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Рада назвала прожитковий мінімум, українці хапаються за серце.

Також "Знай.uа" писав, державний бюджет на 2019 рік передбачає чимало змін для країни.