Правоохоронці затримали підозрюваного в організації гучного сексуального скандалу, який пов'язаний із заступником начальника Департаменту захисту економіки Нацполіції та цивільним чоловіком заступник голови Госбюро розслідувань Олександром Варченко.

Про це повідомиляє "Страна".

Наразі вже відомо, що затриманим виявився відомий київський політтехнолог Володимир Петров.

"Петрова затримали. Цим займається військова прокуратура. У чому обставини - поки не скажу. У Петрова будинку проводять обшук. Їду на обшук", - повідомив адвокат Юрій Іващенко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що про зникнення студентки Наталії Бурейко – тієї самої, яка звинуватила чиновника МВС у домаганнях, добре знав декан факультету Ігор Астрелін. Принаймні, так стверджує він сам.

На початку листопада оприлюднили інформацію, що нібито заступник глави департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександр Варченко погрожував дівчині, яка відмовилася вступати з ним в інтимний зв'язок.

Наталя Бурейко повідомила про це на своїй сторінці Facebook, хоча пізніше пост видалила і додала наступне:

"Я не мала ніяких підстав вважати, що мені погрожував саме Олександр Варченко, а не хтось інший. Я стала жертвою цинічної провокації проти Олександра і його дружини. Я допускаю, що акаунт був створений хакерами з Росії для дискредитації чиновників Національної поліції та Державного бюро розслідувань. Я приношу свої вибачення Олександру Варченку і членам його сім'ї ".

Згодом, дівчина зникла, перестала виходити на зв'язок з пресою і родичами. В свою чергу декан хіміко-технологічного факультету КПІ Ігор Астрелін звернувся в поліцію з проханням оголосити Бурейко в розшук:

"Наталя Бурейко поїхала з гуртожитку і не відвідує заняття. Нам нічого не залишалося як звернутися в поліцію з проханням оголосити її в розшук", - розповів Ігор Астрелін.

"Ні студентка Бурейко, ні її мати зі мною і з факультетом не зв'язувалася. Єдиний зв'язок, який тримає мати - це з проректором, на дзвінки якого вона відповідає. З нею намагалася зв'язатися куратор групи. Вчора вона отримала виклик до військової прокуратури і СБУ, щоб вона пояснила, на якій підставі намагалася зв'язатися. Якщо це закрите провадження, то нам заборонено зв'язуватися з Бурейко. Тому що буде протокол і виклик. Ось така ось ситуація. Вони нам про стан справ нічого не повідомляють. Будь-який зв'язок з нашого боку буде припинятися", - підсумував декан.

Нагадаємо, фігурантку секс-скандалу з чиновником МВС оголосили в розшук.

Як повідомляв "Знай.ua", секс-скандал з поліцейським чиновником обростає загадковими подробицями.

Також "Знай.ua" писав, що секс-скандалом зі студенткою і чиновником МВС займеться прокуратура.

Секс-скандал: студентка Наталя Бурейко звинуватила посадовця в домаганнях