У районі проведення операції об'єднаних сил на Донеччині за день, 29 листопада, поранений один військовий, ще один пропав без вісті. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в Facebook.

донбас
донбас

Так, протягом дня на Донеччині зафіксовано дев'ять обстрілів українських позицій з боку бойовиків, зокрема 5 разів з забороненого мінськими домовленостями озброєння. Під обстрілом бойовиків опинилися українські позиції в районі населених пунктів Кримське, Вільний, Луганське, Авдіївка, Чермалик, Гнутово, Водяне, Тарамчук.

Донбас
Донбас

"В ході бойових дій один військовослужбовець об'єднаних сил отримав поранення. Також в ході бойового зіткнення пропав безвісти солдат Сергій Проданюк. Вживаються заходи щодо його розшуку. Ситуація в районі проведення операції залишається під контролем об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в четвер, 29 листопада, під час зіткнення з бойовиками на Донбасі пропав безвісти солдатів Збройних сил України Сергій Проданюк.

Про це повідомляється на Facebook сторінці 10-й Гірничо-штурмової бригади.

Як наголошується, в даний момент тривають пошуки солдата.

"В ході бойового зіткнення, яке відбулося 29 листопада у смузі відповідальності бригади, пропав безвісти солдатів Сергій Проданюк. Командуванням частини вживаються заходи щодо розшуку військовослужбовця", – йдеться у повідомленні.

Також раніше ми повідомляли, що командувач Об'єднаними силами на Донбасі Сергій Наєв звернувся до місцевих жителів і заявив, що військове положення не змінить життя цивільних людей. Про це у Facebook повідомила прес-служба ООС.

Більшість заходів, які будуть реалізовані в рамках військового положення, що стосуються військових частин Збройних сил України та інших складових сектору безпеки і оборони, які включені до складу Об'єднаних сил, заявив Наєв.

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв, хто з українських депутатів проголосував проти воєнного стану.

Також ми писали про те, що слід знати кожному з нас про воєнне становище.

Раніше ми повідомляли, що ФСБ катує наших хлопців, захоплених біля Керчі, вибиваючи дикі визнання.