Героїна найгучнішого секс-скандалу України Наталія Бурейко вперше розповіли, чи справді мали місце моторошні події та звинувачення чиновника МВС.

Про це повідомляє "Страна".

Зокрема, дівчина розповіла, що під час широкого розголосу її охопила шалена паніка, і вона достеменно не знала, що робити. Та керувалась виключно порадами хлопця, який і запропонував її це зробити.

"Я була в паніці і сльозах, але там в квартирі був Влад, який мене заспокоїв, але наполягав, щоб завтра було написано заяву і все буде нормально. Якщо чесно, то я навіть не надала значення тому, що ми там писали. Я ту ніч всю не спала. Під заспокійливими була. Вранці ми писали, я навіть не з першого разу його змогла написати" - зазначила дівчина.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Бурейко розповіла, що за хлопець порадив їй написави заяву про скоєння злочину до Генеральної прокуратури. Після чого вона негайно звернулась до правоохоронців, не розуміючи до кінця, які наслідки матиме такий крок. Проте хлопець тут же додав, що написання заяви необхідне доля закінчення скандалу.

"Влад же мені сказав, що заяву потрібно для того, щоб все закінчилося. Мовляв, на нього прийде відмова. І я не надавала значення тому, що я там пишу. Чи не спала, заспокійливі ... Але ми написали і поїхали в прокуратуру. Ігор побіг в аптеку за таблетками. А Влад з Вадимом пішли зі мною в прокуратуру, де Влад сказав, що треба сфотографувати все для звітності. Ми сфотографувалися біля входу з табличкою і як я кидаю цю заяву в ящик", - додала дівчина.

Вже після написання заяви, вона отримала повідомлення подруги, яка розповіла, що поліція розшукує її. Зокрема, правоохоронці з'явились у гуртожитку університету, де вона навчається. Через, що не було іншого кроку, як розповісти, де перебуває Бурейко.

Вже після цього правоохоронці приїхали за адресою, де була дівчина та відвезли її до управління СБУ.

"Вранці зателефонувала моя подруга Аня з общаги і сказала, що там поліція. Вона їм передала телефон Ігоря і адресу, де ми, щоб вони забрали нас і ми дали свідчення. Ми поїхали в СБУ давати показання. Але я почала плутатись, спочатку говорила, що так, це правда. Але по "Тіндеру" взагалі не могла відповісти, я не знаю, як там все влаштовано. Я зрозуміла, що це безглуздо, і я даю неправдиві свідчення. Я розповіла як все було насправді. Скинула камінь з плечей", - відзначила дівчина.

Нагадаємо, поліція затримала ймовірного організатора секс-скандалу.

Як повідомляв "Знай.ua", про зникнення студентки Бурейко після інтимного скандалу знала не тільки поліція.

Також "Знай.ua" писав, що фігурантку секс-скандалу з чиновником МВС оголосили в розшук.

Секс-скандал: студентка Наталя Бурейко звинуватила посадовця в домаганнях