У четвер, 29 листопада, під час засідання Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради по справі про вбивство Катерини Гандзюк спливла тривожна інформація про імовірність нових замахів наближених до активіски за її життя людей.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Про це у своєму Telegram каналі повідомив нардеп Мустафа Найєм.

Він зазначив, що мер Херсона Володимир Миколаєнко і подруга убитої Інна Зелена заявили про побоювання за своє життя.

"Чесно кажучи, це легкий сюр. У Херсоні, під час засідання ТСК відразу двоє людей під камери і в присутності керівництва правоохоронних органів області (СБУ, ГПУ, НПУ) повідомили, що вони бояться за своє життя і здоров'я, а також за життя і здоров'я близьких - мер Херсона Володимир Миколаєнко і заввідділом сектору по роботі зі ЗМІ міськради, близька подруга Катерини Гандзюк Інна Зелена", - написав Найєм.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також він пообіцяв пізніше опублікувати інші подробиці засідання ТСК.

Нагадаємо, організатори спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявляють, що один з фігурантів справи нападу на активістку Катерину Гандзюк, голова місцевої ВО "Батьківщина" і глава Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни.

Катерина Гандзюк
Катерина Гандзюк

Про це йдеться в заяві активістів на сторінці спільноти в Facebook.

"Людина, яка в деяких джерелах вказана одним з ймовірних замовників вбивства, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни. Інформація від наших джерел. Прес-служба цієї особи мовчить і ховається", - відзначають організатори спільноти.

Раніше Знай.uа писав про те, що мер Херсона Володимир Миколаєнко назвав слідству прізвище ймовірного замовника нападу на свою радницю, громадську активістку Катерину Гандзюк.

вбивство Катерини Гандзюк
вбивство Катерини Гандзюк

"Я був у слідчого СБУ і поділився даними, які мені сказала Катерина. Я був у неї і запитав, хто це може бути. Спочатку вона сказала це "русня". А потім назвала конкретне прізвище, хто це може бути. Я поділився цими відомостями зі слідчим", - зазначив Володимир Миколаєнко.

Також Знай.uа повідомляв, що суд взяв під варту колишнього помічника депутата Верховної Ради від "Блоку Петра Порошенка" Миколи Паламарчука Ігоря Павловського у справі про вбивство радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк.