Якщо планета Нібіру зіткнеться із Землею, їй загрожує повне знищення. Кілька мільйонів років останки Землі будуть поневірятися по орбіті. Дослідники вважають, що навіть у випадку, якщо Землі вдасться уникнути зіткнення з планетою X, швидше за все, людство не зможе вижити.

Справа в тому, що раніше вчені передбачили проходження Нібіру поблизу орбіти Землі. Якщо це відбудеться, почнуться планетарні катаклізми. Вчені прогнозують цунамі заввишки 200 метрів, повені у всіх прибережних містах, ураганний вітер швидкістю 400 км на годину, а також зміщення літосферних плит і виверження вулканів. На думку фахівців, на планеті зможуть вижити лише тисячі, а може бути сотні людей і тварин. Втім, вчені підкреслили, що за весь час свого існування Земля кілька разів піддавалася найбільшим катаклізмам.

Велика частина живих організмів знищувалася регулярно, однак пізніше життя на планеті знову відроджувалася. Експерти не виключають, що причиною масштабних катаклізмів на Землі може стати не загадкова планета Нібіру, а зовсім інший фактор. У будь-якому випадку, рано чи пізно станеться катастрофа.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше ми писали, що невідома планета своїм впливом на виверження вулканів по всій Сонячній системі, провокує кінець світу. Більш того, вона має здатність "висмоктувати" лаву з надр Землі.

Так, науковці з NASA переконані, що Нібіру - планета в планетарній системі, якою управляє зірка Немезида,що володіє гігантською гравітаційною силою.

Зірка Немезида впливає на Уран, Сатурн, Юпітер, Землю, Венеру і навіть на нашу зірку Сонце.

В результаті гравітаційних впливів, на супутнику Юпітера Іо активізувався вулкан, а на Венері став активним "Ідунн Монс". Але і це ще не все - на Сонці відзначають магнітні бурі сильні виверження лави, яка в свою чергу направляє на Землю шкідливі хвилі і промені.

Нагадаємо, планету-вбивцю Нібіру можна побачити неозброєним оком.

Як повідомляв "Знай.uа", до Землі мчить небезпечний об'єкт.

Також Знай.uа" писав, що вже неозброєним оком видно, що наближається до Землі.