Наступний 2019 рік – рік Жовтої Земляної Свині. Повелителька року щедра і доброзичлива, поважає людей, які проявляють саме такі риси. Але що подарувати на Новий рік 2019 близьким та рідним? Дворазовий переможець "Битви екстрасенсів" Хаял Алекперов порадив цікаві ідеї відповідно до характеру кожного знака Зодіаку.

Овни

Для активних і життєрадісних представників вогняної стихії немає нічого кращого за нові враження та позитивні емоції. Найкращим подарунком для них стане запрошення на виставу, кіно чи будь-який інший захід. І звичайно ж - подорож.

Тельці

Упевнені в собі й цілеспрямовані Тельці на початку року відчуватимуть прилив сил і натхнення. У представників цього знака з’явиться маса нових ідей і планів. Основний ухил буде зроблений на саморозвиток. тому для них потрібен відповідний подарунок - книга, запрошення на тренінг семінар тощо.

Близнюки

Консервативні й спокійні Близнюки цінують в житті сталість і стабільність. Вибираючи подарунок для представників цього знака, краще орієнтуватися на речі, які будуть практичними. Щодо подарунків обирайте те, що стану у нагоді - щоденник, органайзер, для господині - щось корисне для дому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раки

Представники сузір’я Рак дуже консервативні. Вони рідко женуться за модою, віддаючи перевагу власну стилю і смаку. Але догодити їм нескладно – при виборі подарунка варто орієнтуватися на класику й вінтаж. Тому їм в якості подарунка сподобають речі для інтер'єру, або те, на що вони пошкодували б власних грошей, але давно хотіли.

Леви

Леви – неймовірно багатогранні. Вогняний і впертий характер представників цього знака підштовхує їх виглядати яскраво, іноді навіть ексцентрично. При цьому догодити з подарунком їм непросто. Вибираючи презент для Левів, краще орієнтуватися на простий дизайн і яскравий колір. З огляду на той факт, що фінансове становище Левів у 2019 році помітно покращиться, орієнтуйтеся на подарунки, пов’язані з грошима. Наприклад, гаманець, скарбничка або портмоне – чудовий варіант.

Діви

Представники цього знака – дуже спокійні, стримані й розважливі. В речах Діви цінують практичність, зручність і простоту. Чудовим подарунком для представників цього знака є речі або аксесуари, які допомагають у підтримці порядку. Всілякі шкатулки або кошик для дрібниць стануть для Дів чудовою нагодою зайнятися організацією особистого простору, заспокоїти нерви й відволіктися від буденних справ.

Терези

Терези – це люди з неймовірним творчим запалом. Їхнє творче, неординарне "я"вимагає особливого підходу у виборі подарунка. Представники цього знака обожнюють яскраві речі з неповторним дизайном. А тому найціннішим для Терезів є те, що зроблено на замовлення або власноруч.Подаруйте їм річ, яка принесе естетичне задоволення, або ж допоможе розслабитися, наприклад ароматичні свічки, аксесуари для ванної тощо.

Скорпіони

Представники цього знака в суті своїй трохи егоцентричні та люблять, коли оточення помічає їхні успіхи. Похвала і визнання суспільства вкрай важливі для Скорпіонів. Оцінять якусь брендову дрібничку або річ, яку помітять усі навколо. На подарунку цим представникам зекономити не вдасться.

Стрільці

Представники цього знака прагнуть завжди бути в рядах авангарду. Вони легко наважуються на кардинальні зміни і одні з перших пробують щось нове. Якісь банальні речі, аксесуари чи новинки техніки їх навряд чи потішать.

Козероги

Козероги за своєю природою – максималісти. І від себе, і від оточуючих вони завжди вимагають максимальної віддачі справі, якою займаються. Тому зробіть якийсь мотивуючий подарунок, наприклад, книги-біографії про успішних та знаменитих.

Водолії

Водолії – оригінальні, неординарні особистості, які прагнуть зробити світ навколо себе кращим. Памятайте, річ має бути не лише модною, а й відповідати самакам цього знака. Якщо ви знаєте, які парфуми вони людлять, тоді це стане ідеальним презентом.

Риби

Представники цього знака – люди неймовірно тонкої душевної організації. Вони вразливі, мрійливі та люблять споглядати красу навколо себе. Подаруйте те, що потішить око, наприклад якісь незвичайні пркраси для кімнати. Яскраві дрібнички не залишать байдужими цих мрійників.

Нагадаємо, українцям розповіли про найбільш бюджетні поїздки на Новий рік за кордон.

Як повідомляв раніше Знай.ua, влада приготувала для українців більше вихідних у грудні.

Також Знай.ua писав, за скільки можна зняти квартиру в туристичних містах України на Новий рік.