Користувачі Мережі і підписники Максима Галкіна в Instagram стали бити тривогу, оскільки популярний шоумен вже чотири дні не виходить на зв'язок, не публікує нові знімки і відео, а також не записує "історії". Варто відзначити, що раніше Галкін був активним користувачем соцмереж і навіть спілкувався в коментарях зі своїми 4,5 мільйонами підписників. Така пропажа схвилювала фанатів, які вважають, що зараз Галкін переживає важкі часи і проблеми в сімейному житті.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

"Пішов у запій?", - припустили інтернет-користувачі, вважаючи, що причиною тому став роман з Юлією Барановською і скандали з дружиною Аллою Пугачовою. Нагадаємо, що нещодавно ЗМІ повідомили про те, що Галкін і Пугачова вже могли розлучитися і зараз шоумен підшукує собі нове житло.

Максим Галкін
Максим Галкін

Раніше ми писали, що вже дуже довго в Instagram-акаунті Максима Галкіна не з'являлося нічого нового. Фанати встигли занудьгувати. Втім, гуморист з лишком компенсував їх очікування новим цікавим постом. От тільки тепер фанатів турбує дещо інше.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ведучий продемонстрував підписникам, чим займається на дозвіллі. Виявилося – формує букети. Деякі композиції і справді виглядали вражаюче. Це навело фанатів на думку про те, що гуморист готується до фінансових ускладнень.

Алла Пугачова і Максим Галкін
Алла Пугачова і Максим Галкін

Раніше ми писали, що журналісти вже не раз розводили Максима Галкіна та Аллу Пугачову за їх 17 років міцного шлюбу. Однак, цього разу плітки були куди серйозніше, зіркова пара зберігала мовчання, а на імовірну коханку сипалися звинувачення.

Нагадаємо, Юлія Барановська, яку називають вірогідною коханкою Максима Галкіна, нещодавно вийшла з тіні і вирішила розповісти всю правду про роман з гумористом.

Як повідомляв портал "Знай.яяга" у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні стосунки.

"Знай.uа" писав, Алла Пугачова не перестає дивувати численних фанатів постійними метаморфозами зовнішнього вигляду.