Прес-служба ООС повідомляє, що 5 грудня на Луганщині, після тривалих переговорів, збройні формування Росії передали тіло українського солдата в присутності ОБСЄ.

Під час проведення процедури упізнання було встановлено, що це тіло солдата Сергія Проданюка. Він загинув, відбиваючи напад диверсійно-розвідувальної групи противника. В бою солдатів особисто знищив одного бойовика, – відмічається в повідомленні

Сьогодні, 5 грудня, на Луганщині, після тривалих переговорів, збройні формування Російської Федерації, у присутності представників ОБСЄ передали українській стороні тіло загиблого українського воїна.

ОБСЄ
ОБСЄ

Під час проведення процедури упізнання було встановлено, що це тіло солдата Сергія Проданюка.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що Сергій Григорович Проданюк вважався зниклим без вісті після бойового зіткнення, яке відбулося 29 листопада цього року в районі Кримського.

Сергій Проданюк загинув, відбиваючи напад ДРГ противника. В ході бою, особисто знищив одного бойовика.

Вічна пам'ять!

Слава Україні!

Сьогодні, 5 грудня, на Луганщині, після тривалих перемовин, збройні формування Російської Федерації, в присутності...

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Woensdag 5 december 2018

Нагадаємо, Дев'ять дружків Путіна: організаторів "виборів" на Донбасі накриє санкціями

днями Євросоюзом було прийнято рішення про введення санкцій проти організаторів незаконних виборів на території окупованого Донбасу.

Про це пишуть українські ЗМІ з посиланням на відповідну заяву представників ЄС.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Війська НАТО готуються до переходу в Азовське море, кошмар Путіна може збутися

Президент Петро Порошенко вважає за необхідне запросити кораблі НАТО в акваторії Азовського моря для стримування агресивних потуг Кремля.

Про це він сказав в інтерв'ю міжнародному інформаційному агентству Bloomberg.

Варто відзначити, що президент подякував західним партнерам за потужну підтримку відразу ж після агресивних дій Росії в Керченській протоці, коли російські військові захопили три українських корабля і 24 військових ВМС України.

Також "Знай.uа" писав про те, що Українські герої врятували миротворця ООН: 16 днів пекла