Мешканці окупованого путінськими бойвиками Донецька страждають від постійних гучних вибухів. В останні дні в місті постійно проноситься відлуння від розриву снарядів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню блогера Necro Mancer в Twitter.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Блогер на своїй сторінці опублікував ролик, на якому чутно звуки артилерії. У той же час блогер, який пише під ніком hochu_dodomu, зазначає, що 3 грудня протягом всього дня були чутні рідкі важкі бахи.

"Локацію за закритими вікнами визначити неможливо. Черговий бах був тільки що", — сказано в повідомленні.

Наголошується, що ввечері, 2 грудня, стріляли десь в північних районах міста.

Варто нагадати, що прес-служба ООС повідомляє, що 5 грудня на Луганщині, після тривалих переговорів, збройні формування Росії передали тіло українського солдата в присутності ОБСЄ.

Під час проведення процедури упізнання було встановлено, що це тіло солдата Сергія Проданюка. Він загинув, відбиваючи напад диверсійно-розвідувальної групи противника. В бою солдатів особисто знищив одного бойовика, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході спецоперації щодо стабілізації ситуації в Конго українські військові врятували життя миротворцю ООН, який 16 діб пробув у джунглях. Як відзначають на офіційному ресурсі Міноборони, під час одного з боїв миротворець з контингенту Республіки Малаві втратив зв'язок зі своїм підрозділом і в результаті чого виявився самотнім серед джунглів.

Нагадаємо, дев'ять дружків Путіна: організаторів "виборів" на Донбасі накриє санкціями.

Як повідомляв Знай.uа бойовики схопили "бухгалтера" Захарченка: "ДНР" пожирає сама себе.

Знай.uа писав, Путін пояснив, чому ігнорує дзвінки Порошенко.