Національний банк України (НБУ) на 7 грудня 2018 року встановив офіційний курс на рівні 27,87 грн/долар, що на 10 копійок нижче в порівнянні з попереднім банківським днем. Про це свідчать дані на сайті регулятора.

Нацбанк
Нацбанк

Офіційний курс гривні до долара на 7 грудня, встановлений на такому рівні: 2787,9569 гривень за 100 доларів (-9,6087 гривень).

долар
долар

При цьому курс долара на 6 грудня становить 2797,5656 гривень за 100 доларів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Довідкове значення курсом долара на 6 грудня поскладало 27,88 гривень за долар. Опублікований Нацбанком довідковий курс долара на 12:00 склав 27,8815 гривень за долар, що на 17 копійок нижче, ніж встановлений 5 грудня (27,9770 гривень за долар).

подорожчання долара
подорожчання долара

Раніше ми повідомляли, що середні доходи українців останнім часом впали настільки, що мільйони людей просто вимушені купувати найдешевшу і не зовсім корисну їжу: переходять на звичайні сухарі, бублики, в загальному – копійчану продукцію з борошна.

Кондитерських виборів практично не беруть з полиць, вони стали недоступними. Наприклад, за перше півріччя поточного року, ринок сухарів в Україні збільшився на 10,3%, продовживши зростання попередніх років - у 2016-м обсяги виробництва продукту зросли на 8,7%, у 2017-му - на 14%.

Також повідомлялося, що появилась офіційна інформація про точну кількість вихідних днів в Україні під час новорічних святкувань.

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на відповідну офіційну інформацію українського уряду.

У повідомленні говориться, що Кабмін рекомендував українським підприємствам графік вихідних днів на різдвяні та новорічні свята. Керівникам пропонується перенести ряд робочих днів таким чином, щоб і на католицьке Різдво, і Новий рік співробітники отримали можливість відпочивати за три дні. Але, звичайно, з подальшим відпрацюванням.

Нагадаємо, стало відомо, який курс долара отримаємо на кінець року.

Як повідомляв раніше Знай.uа, чиновники заявили, що середня зарплата громадян зросла на 14.2%.

Знай.uа писав, що тільки за жовтень банківська система України заробила майже 4 мільярди гривень.