Івано-Франківськ потрясла жахлива ДТП, у якому взяла участь машина Укрпошти. Авто мчало на високій швидкості і збило переходила пішохідний перехід хлопця.

Потерпілий, перебуваючи стані шоку, зумів швидко встати і зійти з дороги. Водій же потерпілому не допоміг і вважав за краще скоріше виїхати з місця події.

Проте, поліція все ж знайшла винуватця. Провівши алкотест, в крові водія виявлено 0,37 проміле. Потерпілий знаходиться в лікарні, триває слідство.

ДТП на Вовчинецькій

В Івано-Франківську на вул. Вовчинецькій автомобіль Укрпошта збив пішохода. За словами речника управління патрульної поліції Івано-Франківської області, поліція розшукала водія атомобіля. В медичному закладі на освідченні у нього в крові виявили 0,37 проміле алкоголю. Постраждалого доправили до лікарні. Триває слідство. Відео: mi100.info

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Geplaatst door Наше Прикарпаття op Donderdag 6 december 2018

Нагадаємо, Переповнений автобус вилетів у кювет: десятки постраждалих, є загиблі

У Нижній Сілезії (Польща) в результаті ДТП загинула одна пасажирка автобуса, ще 18 отримали серйозні травми, стан п’ять з них важкий.

За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався увечері 6 грудня. Автобус, в якому було понад півсотні людей, занесло на дорозі, а потім він з'їхав у кювет, вдарився в бетонну перемичку і перекинувся на бік.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Страшне ДТП на Волині: водій летів так, що пішохода розірвало на шматки

У п'ятницю, 7 грудня, на Волині сталося жахливе ДТП, в результаті якого загинула 59-річна жінка.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби поліції області.

Чергове ДТП на трасі М19 на повороті в смт.Рокині. Людини розірвало на шматки. Водій їхав з шаленою швидкістю. Співчуваємо рідним загиблої мешканки смт.Рокині", – йдеться у повідомленні.

Також "Знай.uа" писав про те, що П'яна "розвідниця ЛНР" влетіла у автобус з людьми, що справу намагаються зам'яти

У суботу, 1 грудня, на трасі М-04 "ЛНР", в районі села Михайлівка сталася аварія. Відповідна інформація з'явилася в соціальних мережах.

"поліції" вирішили зам'яти цю справу та інформації про нього не з'являлося в офіційних джерелах. Про ДТП стало відомо завдяки групі "Свердловськ – ти повинен це знати" в соціальній мережі.

За інформацією джерела, в аварії винна "офіцер розвідки" "ЛНР".