Інтернет є – мізків не потрібно. В Одеській області прогримів гучний секс-скандал в середній школі: діти зняли справжнє порно.

В селі Городнє Болградського району, яке знаходиться в 250 км від Одеси, троє школярів зняли гей-порно і виклали пікантне відео в соцмережі. Зняли розпусне відео школярі сьомого, п'ятого і третього класів. Про це повідомляє "7 канал".

Фільм для дорослих діти знімали в квартирі одного з хлопчиків, його батьків на той момент вдома не було. "Режисером" фільму був семикласник, він зняв на телефон хлопчиків з третього і п'ятого класів.

Ролик оприлюднили в мережі. У школі, коли побачили цей відеоролик, відразу упізналися "акторів". Батьки і друзі школярів були просто в шоці від побаченого.

За словами директора школи села Городнє Марії Пинті, цими дітьми практично не займаються: їхні батьки зайняті роботою і взагалі є неблагополучними.

Припускають, що зняти своє відео школярів надихнув перегляд порнографії в Інтернеті. Двох учнів зі скандального відео вже перевели в інші школи.

Зі школярами, які зняли розпусне відео працює психолог і соцслужби. А батькам доведеться заплатити мінімальний штраф за неналежне виховання дітей.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, у Києві божевільні підлітки жорстоко побили охоронців супермаркету.

В супермаркеті "Сільпо", що на вулиці Маяковського, 75/2, в Деснянському районі Києва два підлітки намагалися вкрасти коньяк, текіллу і шоколадку. Їх помітили охоронці, після чого між ними стався конфлікт.

Молодих людей затримали, коли вони намагалися пронести повз касу товар, після чого вони приснули охоронцеві в обличчя газовим балончиком і втекли. Однак, через короткий час повернулись, озброєні бейсбольними битами в у балаклавах. Без зайвих розмов накинувшись на охорону, почали бити, а потім знову втекли.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Дніпрі натовп підлітків напав на хвору дівчину і жорстоко її побили.

Також Знай.ua писав, психилог назвала причину підліткової жорстокості