Пропагандисти так званої "ДНР" досі "поминають" ліквідованого ватажка терористів Олександра Захарченка. Аби ніхто не сумнівався у його "святості" вони запустили фейк, котрий остаточно позбавлений здорового глузду та логіки.

Справді, хто повірить, що "душа Захарченка переродилася"? Але саме у цьому намагаються переконати всіх, хто лишився на тимчасово окупованих територіях України. Все це подається з оновленою обгорткою, мало не у стилі Ванги, чи Нострадамуса.

Вбитого терориста пропаганда автоматично записала у медіуми. Ось що розповідають донеччани, які почули "пророцтво":

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Значить з нового: якомусь медіуму з донецька приходила душа Захарченка. Душа з матюками, злилася від того, що відбувається в "країні "ДНР". Нібито душа скоро переродиться в якусь дитину ... Що буде далі, ніхто не знає. Це мені сьогодні серйозно розповідали", "хтось з цим тілом живе під одним дахом", " Дитя виросте і врятує племена донбасян", " Це вони грунт до Різдва готують", - іронізують в коментарях користувачі.

Як відомо, 31 серпня поточного року, в окупованому Донецьку в кафе "Сєпар" стався вибух, в результаті якого був убитий ватажок бойовиків "ДНР" Олександр Захарченко.

Практично одразу після цього мережу заполонили здогадки з цього приводу. Одним із перших висловив свою думку Віталій Портников:

"Як тільки в Кремлі прийдуть до остаточного рішення щодо майбутнього окупованих територій - незалежно від того, залишать їх собі або повернуть Україні - нинішнім керівникам "народних республік" буде підписаний вирок. Одного можуть підірвати, іншого - вивезти в Москву і там він помре від чаю, як Болотов. Зовсім не важливо, за яких обставин будуть знищені "герої Новоросії". Важливо - що вони приречені. Всі"- писав я 8 лютого 2017 року. Російським спецслужбам знадобилося лише півтора року, щоб повністю виправдати мій прогноз. Які вони примітивні і передбачувані!", - зазначив він.

Дивіться: Вбивство ватажка "ДНР" Захарченка

Нагадаємо, "влада" так званої "республіки "ДНР" істотно підняла ціни на продукти на окупованій території Донецької області. Як повідомляв "Знай.ua", Захарченко дає про себе знати навіть з того світу. Також "Знай.ua" писав, новий ватажок заполонив "ДНР" марками.