У Китайському східному календарі є символи для кожного року. Цим символом є тварина, яка визначає характер всього року. З цього зодіаку тварина описує звички і темперамент людей, які народилися в цей рік. А також впливає і на те, чи буде цей рік вдалим для кожного.

Найчастіше, щоб задобрити «господиню» або «господаря» року, люди враховують ці особливості при святкуванні Нового року. Вони прикрашають будинок у відповідні кольори, ставлять фігурки тварин, дарують іграшки, готують особливі страви і навіть вбираються в потрібні кольори.

Рік якої тварини буде в 2019-му

У цей Новий рік буде рік Свині або ж Кабана. Свиня Жовта або Земляна. Свиня вважається 12-м знаком в китайському гороскопі. Для 12-го знака відведено листопад, осінню пору року і чорний колір. Китайські астрологи порахували, що рік Свині в 2019 році розпочнеться 5 лютого і триватиме до 24 січня наступного року.

Жовта Земляна Свиня

Якого кольору Свиня в 2019 році

Хоча 12-му знаку відведено чорний колір, щороку у тварин гороскопу є свої кольори, часто пов'язані зі стихіями. Ця Свиня Жовта, але насправді швидше Земляна. Так що не віддавайте зайву перевагу жовтим кольорами. Зелений - це теж колір землі, просто в іншу пору року. Також підходить пісочний, глиняний, темно-коричневий і майже чорний колір.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

З аксесуарів підходять не тільки жовті прикраси, а й золоті, щоб виявити повагу до Свині. Для цього символу року також є додатковий колір: попелясто-сірий - символ домашнього вогнища, сім'ї та сталості.

Жовтий колір дуже важливий в різних культурах, включаючи східну, йому приділяють досить багато уваги. По-перше, це солярний колір, колір Сонця. А Сонце - джерело життя на Землі. Зазвичай жовтий асоціюється з позитивними емоціями, теплом, затишком. Тому є версія, що Жовтий Кабан зможе принести нам веселощі, радість, комфорт та пригоди.

Рік Жовтої Свині

У психологів жовтий колір - це колір надії і свободи, його навіть використовують щоб лікувати депресію в кольоротерапії. Проте дуже велика кількість жовтого може викликати розумову перевтому. Фізіологія вважає, що жовтий тонізує, він сильно впливає на організм, так як має зв'язок з нервовою системою. Він діє як стимулятор, очищає кров і підвищує працездатність.

Якщо ви помітили в різних магічних ритуалах часто використовуються свічки, саме через їх жовтий колір. До речі вважається, що жовтий колір насправді чарівний, може посилити спроможності до ясновидіння, допомагає розбиратися в собі і в світі навколо нас, заглянути ща грань. У різних міфах жовтий колір - це уособлення безсмертя. Але є і негативні відгуки про жовтий колір. Християни вважають, що він асоціюється зі зрадою, страхом, перелюбством і заздрістю. Не дарма є марновірство, що не можна дарувати жовті троянди.

В ось в Китаї з давніх часів вважають, що цей колір відповідає центру світу. Тому багато імператорів, щоб підкреслити свою владу і силу намагалися носити одяг жовтого кольору.

Осінь теж асоціюється з жовтим листям, красивими заходами сонця і теплотою дому. А ось осінь в 2019 році буде відмінно підходити для різних угод, проривів у професійному плані, буде більше важливих рішень навіть в любовній сфері.

Східний гороскоп

Стихія 2019 року Свині

Жовтий колір повністю відноситься до Земної стихії. Земля - тверда, непорушна. Її пов'язують з рутиною, законами і традицією. Земля також уособлює надійність і мудрість. Тобто її вважають не просто планетою, а розумним організмом. Земляне забарвлення Свині японського гороскопу пов'язане з управлінням різними процесами. Елементу Землі відведено найпочесніше місце, адже Земля знаходиться в центрі протиборчих сил, а центр відповідає Полярній зірці. Пора року для стихії більше підходить літо, адже тоді земля дає урожай, в цей час ми збираємо найбільше овочів, фруктів і ягід.

Земля, як стихія, вважається першоосновою для інших стихій. Її пов'язують з магією смерті і народження. І не дивно, адже земля дає життя, але і ховають людину теж в землю. Земля означає середину шляху людини, коли вона вже досить зріла, мудра, але не стара.

Стихія Землі

Кольори Свині означають, що на відміну інших стихій і свиней, вона буде суворою, запальною, але в той же час справедливою і відхідливою, на її підтримку можна розраховувати весь рік. Стабільно буде всюди в житті, головне не розлінились і використовувати будь-які можливості. Допомагає цей символ людям творчим і підприємцям, але благодійністю теж потрібно займатися. Адже що посієш в землю, то й пожнеш.

Наступний рік принесе удачу людям, які вирішили створювати сім'ю, Свиня оберігає закоханих. Але вільні стосунки не любить, не терпить легковажність і постійні зміни та зради.

Коли настає рік Жовтого Кабана за східним календарем

Те, що почався новий рік у нас, ще не означає, що відразу прийшов рік Свині. За східним календарем дата нового року завжди в різні дні, так як вважається за місячним календарем. Але завжди це проміжок між 21 січня і 20 лютого. У 2019-му можна починати відзначати і святкувати рік Свині 5 лютого. У Києві цей рік розпочнеться у вівторок о 4.03.

Свиня в китайському гороскопі

Як зустрічати Новий рік Кабана 2019

Характеристики зодіакальної Свині багато в чому схожі на звичайну свиню. Вона любить компанії, доброзичлива, любить гарненько розгулятися. Тому і зустрічати потрібно весело, з друзями, родичами, шумно і з розмахом. Хоча напиватися як свиня, напевно все ж не слід.

А ось якщо говорити про охайність, то не думайте, що не можна мити голову або взагалі митися перед святом. Свиня насправді дуже охайна і грязьові ванни приймає, щоб звільнитися від паразитів. Так що навпаки можете зробити маску, пілінг і повалятися у ванні.

Свиня любить компанії і закохані пари

Рік Свині 2019: у чому зустрічати

На вечірку на честь року Свині потрібно одягнутися практично, в зручний одяг, відмінно підійдуть брюки і блузки. Без величезних спідниць і пишних рукавів. Але звичайно ж бажано жовтого кольору. Також можна використовувати золотий, пісочний, попелясто-сірий, темно-коричневий кольори. Говорячи про прикраси, це повинні бути аксесуари золоті або золотого кольору, або жовта біжутерія.

Аксесуари на Новий рік

А ось протягом року потрібно надягати навпаки більше фіолетового і лавандового, щоб забезпечити собі удачу і успіх.

Сукні на Новий рік

Як прикрасити будинок на Новий рік

Звичайно ж у вашому будинку буде переважати золотистий і жовтий дощик, золотисті іграшки на ялинку. Ялинка може бути будь-якою, але краще звичайно справжня, природна. Однак можна зробити безліч красивих ялинок з фетру, паперу, картону та шматочків дерева, навіть просто з паличок, як на фото нижче. Листівки, звісно, з символом року.

Ялинки за палочок

А ще по дому можна розставити різні фігурки свині. Це може бути не обов'язково куплена річ, але і виріб, зроблений своїми руками. Наприклад, можете зробити:

  • Їстівний пряник із зображенням свинки;
  • Зв'язати іграшку свині гачком або зробити з фетру;
  • Заміною повноцінній фігурці може стати красива вишивка хрестиком або гладдю;
  • Зробити цілу композицію з невеликих картонних свинок;
  • Зшити дитині костюм або зв'язати шапочку зі свинячими вухами і п'ятачком (буде у вас власне порося).

Свиня-скарбничка теж вітається. До речі, виріб з фетру дуже легко робиться. Для нього навіть не потрібні викрійки. Можете використовувати тільки свою уяву.

Простий в'язаний свинятко

2019 рік: обов'язкова страва на столі

Якими ж повинні бути страви на столі. У це свято краще не готувати свинину, навряд чи це сподобається «господині». Але м'ясо може і повинно бути присутнім на столі. Особливо зверніть увагу на м'ясо кролика, риби, індички, яловичини і курки.

Стіл прикрашайте відповідно до свята. Можете навіть додати невеликі жовті серветочки з жолудями.

Новорічна закуска на 2019 рік

Чого чекати від року Земляної Свині

В цей рік всім знакам потрібно бути готовими до змін і при тому серйозних. Якщо у вас ще немає коханого, він буде. При цьому такий, що ви захочете залишатися з ним до кінця життя. Якщо говорити про роботу, то з'явиться більше можливостей, але для них потрібно буде докласти багато зусиль. Зате потім зможете відпочити, адже наступаючий рік ще й прогнозує часті подорожі. Хоча можливо це будуть просто відрядження.

Особливо зміни будуть в питаннях фінансів. Не ризикуйте і не робіть великі покупки. Тут дуже важливо зважити рішення кілька разів.

Ялинка на Новий рік 2019

Діти, народжені в рік Свині

Діти, які народяться в цей рік, будуть доброзичливими і прагматичними, щирими, гостинними, щедрими, добрими друзями зі здатністю до самопожертви. Але у них є і деякі недоліки. Такі люди будуть наївними і запальними. Через їх емоційність і добродушність, їм легко заводити друзів. До влади такі люди не дуже прагнуть, але якщо займають керівну посаду можуть бути авторитарними снобами.

Не забувайте, що дитина має народитися з 5.02.2019 по 24.01.2020. А не так, як рахуємо ми. Астрологи кажуть, що люди, народжені в цей час будуть впевнені в собі і з легкістю зможуть пристосуватися до будь-яких умов. У них сильні творчі здібності і вони дуже прагнуть пізнати світ. Такі люди наполегливі і винахідливі, коли рухаються до мети. Але тільки сама мета перестає їх цікавити, вони відразу ж втрачають ці якості. І тому їх головна негативна якість - вони люблять кинути справу на половині шляху.

Подарунки дітям на Новий рік

Однак вони дуже товариські і рідко встряют в конфлікти. Але завжди вважають, що несправедливості бути не повинно, вони дуже гостро переживають такі моменти. Хоча до навчання любов начебто і є, але знову ж таки не сильно заглиблюються і кидають навчання на половині матеріалу

Таким людям відмінно підійде професія лікаря, юриста, соціального працівника. З них хороші і підприємці, але бажано, щоб це була не бездумна торгівля, а щось пов'язане з творчістю і яскравими емоціями. Тоді вони будуть в своїй тарілці і багато доб'ються.

Яким повинен бути подарунок в рік Свині

Важливо, щоб подарунок був від душі, оригінальний, що запам'ятовується. Тоді він буде вдалим. З огляду на характеристику символу року відмінно підійде щось для творчості, різні набори залежно від захоплень і віку того, кому будете дарувати. Це можуть бути навіть просто хороші фарби або маркери. Також добре підходять подарунки для дому, для створення затишку.

Чашка зі свинею

А закоханим краще дарувати щось романтичне, а не практичне. Свиня любить хороші пари і всіляко їм допомагає. Так як Свиня Земляна можете подарувати навіть вазон, невеликий суккулент відмінно підійде як офісний подарунок. Подарунки з символікою року Свиня схвалить, а ось багато людей вважають це поганим смаком. Тому будьте акуратніше. І звичайно ж, красиво упакуйте ваш подарунок. Ось тут якраз і можна буде проявити свою фантазію.

Подарунки на Новий рік своїми руками

Характеристика 2019 року Свині

Свиня, насправді, дуже цікаве і загадкове створення, хоча рідко хто приділяє їй багато уваги. Але у неї є свої якості, які і відрізняють її від інших тварин символів року. Жовта Свиня домовита і господарська. Так що можете влаштовувати ремонт, займатися будинком або квартирою, втілювати будь-які свої плани та ідеї по дизайну. Але не перетворіть свою затишну квартирку в палац, це ні до чого. Використовуйте більш вічні кольори і ідеї і намагайтеся не гнатися за модою. А то в наступному році доведеться переробляти, а господиня 2020 року необов'язково буде заохочувати такі ідеї. Якщо все зробити правильно, то Свинка влаштує вам втілення всіх бажань: знайдете гроші, будівельників, хороші матеріали.

Також свиня любить все інтелектуальне, любить пізнавати нове і набиратися знань, але цілі ставити не дуже любить. Якщо ви захочете вивчити третю іноземниу мову, то можете багато забути в другій. Якщо будете читати, то вже через пару днів не згадаєте, що ж там таке було. Тому, якщо вирішили чомусь навчатися, розплануйте все до дрібниць. Спочатку точно виберіть, якою буде ваша мета, який напрямок для неї краще вибрати, а вже потім записуйтеся на курси. Однак цей рік буде вдалим для студентів і школярів. А ті, хто випустився недавно, зможуть знайти хорошу роботу. А ось ті, у кого робота буде пов'язана з творчістю, отримають подвійну порцію удачі від Свині.

Символ року 2019

І ще одне. Свиня дуже трепетно ставиться до сімейних традицій, не порушує принципи і обіцянки. Будь-які знайомства сприятимуть створенню сім'ї, яка стане міцною і щасливою.Також важливо приділити час батькам і бабусям з дідусями. Якщо будете влаштовувати сімейні вечори, турбуватися за здоров'я і добробут близьких, без нагороди не залишитеся. Хоча Свиня і влюблива, вона бореться зі спокусами. Тому в цьому році буде багато спокус і романтичних пасток.

А головна якість східного знака - щирість. Свиня завжди чесна і відкрита, підтримує таких же людей і не маніпулює ними. Але все ж є небезпека нарватися на шахраїв. Господиня року хоч і довірлива, але у неї чудова інтуїція.

Стіл на Новий рік

А в основному рік буде дуже спокійним і стабільним. Жовтий колір і стихія землі буде відчуватися в різних життєвих ситуаціях, і кожен місяць буде проходити по-різному. У березні буде час творчості, а в кінці весни Свиня допоможе фізично трудящимся. Влітку буде багато нових зустрічей, знайомств і закоханостей. Восени покращаться сімейні відносини. А фінанси змінять вектор вже ближче до кінця 2019 року. Але везти буде весь рік тим, хто трудиться. І тут дуже важливо не слухати скептиків і вірити в свої сили, не забуваючи аналізувати помилки і невдачі, як свої, так і інших людей.

Як ми знаємо, Свиня поїсти любить, і на відміну від справжньої тварини, досить перебірлива в їжі. Вона любить солодощі і вишукані страви. Тому постарайтеся весь рік не переїдати, щоб не стати неповороткими, як свинка, і не обрости пристойним шаром сала. Більше займайтеся спортом.

До речі про спорт і здоров'я в цілому. Потрібно не тільки багато займатися, але і відмовитися від шкідливих звичок. Свиня хоч і трохи лінива, але швидко уникає всього, що може загрожувати її здоров'ю і загрожує якимись проблемами. А ось кашки можете їсти в достатній кількості, Свинці це сподобається.

Рюкзак подарунок для дитини в рік Свині

Собака починала роботу в сфері фінансів, а Свиня її продовжить і закріпить. В результаті ви отримаєте помітні зміни, які матимуть місце не тільки для бізнесменів і начальників, що вже досягли деяких цілей, але і для простих службовців. Головне тут не бути лінивим, проявляйте більше активності. Змін в хорошу сторону не буде, якщо просто пролежати весь рік.

Хоча для ледарів теж будуть свої плюси, адже за порадою Кабана, не потрібно поспішати з документами, краще кілька разів перевіряти і робити роботу повільно, але ретельно. У комерційній діяльності варто дуже уважно вибирати партнерів. Постарайтеся не вплутуватися в сумнівні авантюри, які чекають на кожному кроці з капканами.

Не забувайте дбати про чистоту своєї карми, щоб рік видався відмінним у всіх сферах. Це не означає, що відразу треба бігти до ворожки, віщунки, знахарів, обвіситись купою каменів, амулетів і оберегів, розставити купу свічок в будинку. Вам потрібно просто більше робити добрих справ, піклуватися про свою душу. Якщо посварилися з кимось - помиріться, навіть з ворогами. Якщо давно не спілкувалися з друзями - саме час відновити відносини. Якщо колись хотіли допомогти знедоленому, посадити дерево, дати більше грошей на чай худющому офіціантові - зробіть це. Після цього у вас відразу ж все покращиться. Але не перегравайте, не потрібно лізти в душу людям, яким ви явно не подобаєтеся, або які викликають у вас неприязнь. Лицемірство не для Свині. Просто уникайте неприємних особистостей і не збирайте негативну енергію.

Свиня не проти подорожей

Хоча Свинка і любить посидіти вдома, в цей рік, коли вона жовто-земляна, вона допоможе мандрівникам і любителям пригод. Ви без зусиль знайдете яскраві враження і красиві місця. А ще і познайомитеся з багатьма цікавими і корисними людьми. Але все ж надовго з дому не їдьте, родичі будуть сумувати за вами, але ви можете взяти їх в свою подорож.

Почуття обов'язку - ще одна важлива характеристика Свині і року. Виконуйте обіцянки, допомагайте іншим, підтримуйте їх, дбайте. Свинці не важливо, який ви знак за східним гороскопом або за знаком Зодіаку, яка у вас стихія і колір. Їй головне, щоб ви були добрими, чуйними і відкритими людьми.

Захоплюючі моделі суконь на Новий рік 2019

Символічне імбирне печиво

Раніше Знай.ua повідомляв, що поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, що Санта-Клауса не існує.

Нагадуємо, стало відомо, якою буде погода на Новий Рік. Українців попередили, до чого готуватися

Як повідомляв портал Знай.ua, киянам розповіли, коли офіційно відкриються ялинкові ярмарки і чому не варто купувати новорічні дерева раніше.