Для тих, хто планує подорожувати по Україні напередодні новорічних та різдвяних свят Укразлізниця додала кілька рейсів експресу "Інтерсіті+". Відомо, що додаткові поїзди курсуватимуть по маршруту Київ-Харків, і в зворотному напрямку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Укрзалізниці.

"З Києва поїзд відправиться в додаткові рейси 25 грудня, 1 і 8 січня, у зворотному напрямку з Харкова - 26 грудня, 2 і 9 січня", - повідомили в прес-службі.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також у компанії зазначили, що з української столиці поїзд відправлятиметься о 18:30 та прибуватиме до Харкова о 23:34, у зворотному напрямку - з Харкова буде відправлятися о 05:53 і буде в Києві об 11:10.

Швидкісний поїзд зупиняється на станціях "Дарниця", "Бориспіль", "Гребінка", "Лубни", "Ромодан", "Миргород", "Полтава-Київська".

Варто нагадати, що державна залізнична компанія Литви "Литовські залізниці" запропонувала АТ "Укрзалізниця" співробітництво по ряду напрямків, в тому числі з розвитку міжнародного вантажного сполучення. Цю інформацію повідомив на своєму сайті Український союз промисловців і підприємців (УСПП). У повідомленні говориться, що компанія планує продовжувати співпрацю з "Укрзалізницею".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що неділя 9 грудня ознаменувалася нової подією – відбулось офіційне відкриття регулярного сполучення Мукачево – Будапешт, про що повідомляє mukachevo.net. О 7.23 за центральноєвропейським часом (8.23 за Київським) з вокзалу Нюготи, Угорщина стартував перший рейс інтерсіті, маршрут якого – Будапешт-Захонь-Чоп-Мукачево. Вартість квитка у вокзальній касі Будапешта становить 20.9 євро. Щоденний рейс, час перебування в дорозі становить близько 6 годин.

Нагадаємо, "втоптали в г**но": третя за тиждень поломка експреса Київ-Бориспіль розлютила киян до межі.

Як повідомляв Знай.uа злетіли з рейок всі вагони: новий експрес потрапив у страшну аварію, десятки жертв, перші кадри.

Знай.uа писав, заробітчани, збирайтеся: Укрзалізниця запустила євроекспрес, жодних пересадок, але доведеться підштовхнути.