Новорічні свята наближаються, і багато хто замислюється про те, що подарувати близьким і друзям.

Про це повідомляє ukr.media.

Вже через кілька тижнів Жовта земляна свиня перехопить кермо влади і для того щоб весь рік пройшов дуже вдало необхідно задобрити тваринку.

Гороскоп подарунків: що подарувати на Новий 2019 рік

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Овен

Представникам цього знаку Зодіаку не варту дарувати банальні подарунки, які не викличуть жодних емоцій.

Овнам дуже сподобаються подарунки для творчності. За їх допомогою носії цього знаку зможуть знизити надмірний стрес та розслабатись після напружених трудових днів.

Телець

Не всі подарунки будуть цікавими для Тельців. Зокрема, сувенірна продукція не надто сподобається проте можна подурувати речі, які створять затишок у всьому домі.

Близнюки

Вони обожнують неочікувані сюрпризи адже вони стануть для них хорошим приводом порадіти. Що стосується презенту, то непосидючим представникам цього Знака можна сміливо дарувати захоплюючі дух пригоди: стрибки з парашутом, поїздку по засніженому полю.

Рак

Ракам найбільше підійдуть подарунки, які допоможуть створити затишок у квартирі чи будинку. Для цього можна підібрати предмети старовини, які впишуться у інтер'єр.

Лев

Леви дуже людлять яскраві подарунки, які обгорнуті у дуже цікаві упаковки. Їм також можна подарувати недешеві парфуми, абонемент у фітнес-клуби та багато подібного.

Леви також зрадіють навіть звичайним побутовим речам, які не несуть у собі надмірної необхідності.

Діва

Найбільш доречними стануть подарунки, які полегшують ремонтні роботи.

Близькі можуть подарувати твори мистецтва, які впишуться в інтер'єр будинку.

Терези

Терези люблять красу і прагнуть підтримувати себе у формі, тому в Новорічну ніч їм можна піднести безліч хороших подарунків. Прекрасним подарунком стане абонемент в спортивний клуб, на заняття з саморозвитку або психологічні курси.

Скорпіон

Скорпіонам на Новий рік можна подарувати речі езотеричного характеру. Також вони зрадіють подарункам у вигляді книг і фільмів окультної тематики, оригінальні свічки.

Стрілець

Рік Свині може стати для Стрільців дуже важким. Щоб допомогти їм уникнути негативного настрою, в якості новорічного подарунка можна презентувати набір настільних ігор, в які зазвичай рекомендується грати галасливою компанією.

Козеріг

Козерогам в Новому році Свиня піднесе безліч сюрпризів і постарається розкрити в них романтичні пориви. Через, що необхідно змінювати прагматичний підхід Козерогів до власного життя.

Водолій

Водоліїв можна сміливо дивувати, щоб повернути їм віру в чудо і показати, що вони важливі і значущі.

Риби

Риби надзвичайно часто змінюють свої уподобання, тому вгадати з подарунком часом непросто. Проте більшість риб дуже сентиментальні, тому на цьому можна і зіграти, подарувавши альбом з фото чи інші подібні речі.

Нагадаємо, чого чекати від року Жовтої свині.

Як повідомлча "Знай.ua", кому потрібно повернутися в реальний світ.

Також "Знай.ua" писав, які знаки Зодіаку відчують на собі вплив супутника Землі.

Гороскоп 2019 рік по знакам зодіака