З 1 лютого 2019 року в Україні розпочне роботу ще один лоукостер – австрійської компанії Laudamotion, дочірньою до вже знайомої нам Ryanair.

Планується в пергу чергу запустити рейси з Відня в Штутгарт, Марракеш, на грецькі острови Кос, Корфу, Закінтос, Родос, Міконос, Крит, а також в столиці України - Київ (Бориспіль).

Laudamotion
Laudamotion

Київ з'явився на карті маршрутів Laudamotion, оприлюдненої австрійськими журналістами.

Laudamotion
Laudamotion

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Рейси виконуватимуться п'ять разів на тиждень - по понеділках, вівторках, середах, четвергах і суботах. Квитки на рейс Відень-Київ на сайті перевізника поки не продаються.

Laudamotion
Laudamotion

Як відомо, навесні Ryanair придбала 24,9% акцій Laudamotion з подальшим збільшенням частки до 75%.

Крім того, лоукостер Ryanair запускає п'ять нових маршрутів з Києва. Про це свідчить оновлений список напрямків у мобільному додатку. З квітня 2019 року відкрито рейс з Києва до Афін, Манчестер, Пафос і Софію. З травня Ryanair планує почати польоти в Дублін.

Ryanair
Ryanair

Польоти будуть виконуватися два рази на тиждень, квитки вже доступні, ціни стартують від 5 євро, середня ціна на рейси Ryanair - 39 євро. У Wizz Air - 46 євро.

Ryanair має намір перевезти на українських маршрутах 1 млн пасажирів в 2019 році, а в перспективі 3-5 років збільшити річний пасажиропотік до 5 млн чоловік. Для цього авіаперевізник задіє на рейсах в Україну 15 літаків.

Ryanair
Ryanair

28 жовтня Ryanair почав виконувати перельоти з Києва (аеропорт Бориспіль) в шість європейських міст, розташованих в п'яти країнах - Вільнюс, Варшаву, Бидгощ, Барселону, Братиславу і Лондон. З відкриттям нових рейсів Ryanair буде виконувати з України (Борисполя і Львова) рейси по 22 маршрутам в 11 країн Європи.

Дивіться: Ryanair в Україні: справжня ціна дешевих квитків

Нагадаємо, угорський перевізник Wizz Air запустив рейс за маршрутом Харків-Лондон. Як повідомляв "Знай.ua", авіакомпанія SkyUp, що позиціонує себе як національний лоукостер, запустила продаж квитків на внутрішні рейси за ціною від 500 гривень в одну сторону. Також "Знай.ua" писав, у Шереметьєво літак розчавив людину на злітній смузі.