На тимчасово окуповану територію Донбасу незабаром планує повернутися "права рука" вбитого ватажка терористів Олександра Захарченка – бойовик "Ташкент" (Олександр Тимофеєв), котрий до "призначення" Пушиліна нібито "виконував обов'язки заступника голови Ради міністрів "ДНР".

"Скучили за "Ташкентом" ? Ну так ловіть! Він збирається сюди радником, і з ВТС погоджено", - таку інформацію активно тиражують у мережі сепаратистські ресурси.

Як відомо, після "призначення" Пушиліна "Ташкент", якого звинувачують у привласненні 850 млн рублів, був звільнений від усіх посад, покинув Донбас і поїхав у Росію, де став сусідом Януковича.

Терорист "Ташкент"
Терорист "Ташкент"

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Терорист "Ташкент"
Терорист "Ташкент"

"Олександр Тимофєєв разом з радником Захарченко Олександром Козаковим покинули Донецьк і вирушили до Росії".

Терорист "Ташкент"
Терорист "Ташкент"

Терорист "Ташкент"
Терорист "Ташкент"

Повертатися до Донецька Тимофєєв і Казаков найближчим часом не збиралися.

Дивіться: Вбивство Захарченка: в Росії оприлюднили нове відео

Нагадаємо, у мережі показали, як виглядає лінія розмежування на Донбасі насправді. Як повідомляв "Знай.ua", Охлобистін взявся "передбачити майбутнє" України. Також "Знай.ua" писав, терорист Денис Єфременко на прізвисько "Морячок" був ліквідований ЗСУ.