У Львові молодих людей вдарило струмом на потязі у момент селфі.

Про це повідомили у ДСНС.

Наразі вже відомо, що рятувальники отримали сигнал про постраждалих на вершині цистерни, яких вдарило струмом близько 14:00.

Вже на місці події вони з'ясували, що хлопець та дівчина вилізли на залізничний вагон та отримали сильне ураження струмом.

13.12.2013 о 13:50 На станції Підзамче струмом вразило одразу двох людей: молодика та дівчину. За попередньою...

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Donderdag 13 december 2018

"Як з'ясувалося на місці виклику, дві людини (хлопець 1998 року народження і дівчина 1998 року народження), перебуваючи на вагоні з резервуаром, отримали ураження електричним струмом. Хлопець самостійно спустився, а дівчину рятувальники за допомогою носилок зняли з даху вагона і передали медикам" , - йдеться в повідомленні.

На місце події викликали медиків, які оглянувши постраждалих та відразу ж госпіталізували їх у стані середньої тяжкості.

У свою чергу депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич розповів, що основною причиною події стало бажання пари зробити селфі.

Разом з тим варто відзначити, що пасажири тролейбуса були шоковані вчинком чоловіка поважного віку, який чи то вирішив зекономити, чи так, показати свою дурість. Люди зафільмували пенсіонера-зачепера.

Відеоролик зявивсня в паблік-аккаунті "Це Запоріжжя"в Instagram.

"А ми продовжуємо наш хіт-парад божевільних вчинків звичайним пасажиром тролейбуса №3",- коментують автори посту.

Як видно на записі, чоловік вхопився за драбину на корпусі тролейбуса, поки той їхав. Чому він вирішив це зробити — невідомо, але така витівка дуже здивувала українців, які переглянути відео та особисто були свідками пригоди пенсіонера-екстримала.

У коментарях користувачі мережі зазначають, що вчинок чоловіка був дурним і небезпечним. А ще висловлюють думку, що зачепінг — прояв деградації.

Нагадаємо, японські роботи-зацепери показали космос з астероїда.

Як повідомляв "Знай.ua", під Києвом підліток заради селфі на електричці попрощався з життям.

Також "Знай.ua" писав, що екстремальні ігри київських школярок закінчилися трагедією.

На Львівщині 20-річний хлопець загинув на даху локомотива при спробі зробити селфі