У окупованому Донецьку місцеві жителі помітили автівку з малюнком радянського диктатора та тирана Йосипа Сталіна на капоті поряд з рекламою т.зв. "Концепції громадської безпеки".

Відповідні фото та повідомлення опублікував блогер Денис Казанський у Twitter.

Блогер зазначає, що до 2014 року ніхто або так не робив, або добре маскувався.

“Від війни у людей дах з’їхав, чи що? Або приїжджі?”, запитує Денис Казанський.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Утім, у коментарях користувачі відповіли, що подібні "гомо совєтікус" на Донбасі були завжди, для місцевих жителів такі картинки не є новиною.

"Якась тварина у ветлікарню приїхала", - пишуть у мережі.

Нагадаємо, у Білорусі збираються назавжди відмовитися від георгіївських стрічок – автори звернення пропонують ввести адміністративну відповідальність за їх пропаганду і використання.

Білоруси впевнені:

"Цей символ – пряма небезпека для територіальної цілісності республіки, адже стала інструментом " проросійських сил на території Донбасу під час захоплення ними влади із застосуванням вогнепальної зброї і військової техніки та символом беззаконня, хаосу, нестабільності і сотень жертв сепаратизму", - значиться у петиції.

Раніше Знай.uа писав про те, що світова організація торгівлі, онлайн-платформа Amazon.com нещодавно виставила на продаж товари із символікою так званої "ДНР".

Чим керувався генеральний директор компанії Джефф Безос, коли дозволив це, невідомо.

В той час, коли весь цивілізований світ визнав "прапори "ДНР" – символами тероризму та окупації, коли обстріли на Донбасі не припиняються ні на день, а розслідування трагедії МН 17 так і не завершилося, фірма відкрито пропагує ідею бойовиків.

Також Знай.uа повідомляв, що на тимчасово окуповану територію Донбасу незабаром планує повернутися "права рука" вбитого ватажка терористів Олександра Захарченка – бойовик "Ташкент" (Олександр Тимофеєв), котрий до "призначення" Пушиліна нібито "виконував обов'язки заступника голови Ради міністрів "ДНР".