Довго чекали і нарешті дочекалися. В українців з'явилася можливість придбати квитки на потяг з української столиці до Ужгорода, Львів, Ковель та Днипро, а ще можна знайти квитки з Одеси до Ужгорода.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби Укрзалізниці, яка цитує главу компанії Євгена Кравцова.

Укрзалізниця
Укрзалізниця

За інформацією Кравцова, що для тих хто планує дістатися до місць відпочинку і зустріти свята в колі рідних і близьких, Укрзалізниця планує призначити в середньому 30 додаткових поїздів.

залізничні каси
залізничні каси

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Завдяки цим поїздам і їх ефективному обігу зможемо перевезти на 5-7% пасажирів більше, ніж у минулому році", - зауважив Кравцов.

Зазначається також, що придбати квитки можна на сайті і в касах. Всього на зимові свята вже відкрили продаж квитків на 15 додаткових поїздів, додали в Укрзалізниці.

Варто нагадати, що з 16 грудня Укрзалізниця подарує українцям ще один поїзд, на цей раз – через всю Україну. Головний залізничний оператор країни запускає новий "Нічний експрес" сполученням Запоріжжя-Ужгород. Про це стало відомо з повідомлення в. о. голови Укрзалізниці Євгена Кравцова на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вартість залізничних квитків в Україні в 2019 році істотно зросте. "Укрзалізниця" має намір підвищити тарифи як для пасажирських, так і вантажних перевезень, відповідна інформація міститься в пояснювальній записці до консолідованого проекту фінансового плану "Укрзалізниці" на 2019 рік.

Згідно з документом, з 1 квітня 2019 року тарифи на перевезення пасажирів збільшаться на 12% і з 1 жовтня ще на 12%. Варто зазначити, що проїзд у приміських поїздах не подорожчає. Також відомо, що з 1 квітня заплановано підвищення тарифів на перевезення пасажирів, багажу і вантажобагажу залізничним транспортом у міжнародному сполученні в середньому на 13-21% в залежності від категорії поїзда і типу вагона.

Нагадаємо, Укрзалізниця скасувала популярну послугу: що потрібно знати пасажирам, щоб не втратити гроші.

Як повідомляв Знай.uа криваве місиво на залізниці потрапило в об'єктив: страшні кадри з жертвами.

Знай.uа писав, Укрзалізниця запускає новий поїзд: звідки, куди і навіщо.