Кримінальне провадження відкрили за статтею "навмисне вбивство" з приміткою "самогубство". Примітка "самогубство" у 90% випадків визначає все подальше розслідування.

Успішну 46-річну жінку знайшли повішеною у власному офісі. Усе начебто схоже на самогубство, заважають кілька "але". Помічниця, яка прийшла на роботу, виявила тіло своєї роботодавиці Юлії Грузкової.

Колеги в один голос кричать, що у самогубство не вірять. Щоправда, кричать пошепки, бо налякані. Одна з версій слідства - гроші, які вбитий чоловік нотаріуса заборгував впливовим людям, могли почати вимагати з дружини.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

До речі, жінка у вересні вдруге вийшла заміж, її першого чоловіка Олександра Грузкова жорстоко вбили у 2015 році. Душогубів-кілерів шукають досі.

Як раніше повідомляв Знай.uа – повернувся з війни і загинув на мирній землі. Зниклий киянин, який пройшов війну, вистрибнув з вікна власної квартири. Фото 18+. Посеред білого дня виявили труп чоловіка. Тіло лежало на пандус біля першого під'їзду в калюжі крові.

Як розповіли правоохоронці, чоловік 1990 року народження зник ще 4 грудня. Він жив у сусідньому будинку. За попередньою інформацією, вранці молодий чоловік прийшов у перший під'їзд і піднявся на 14 поверх. Там він розпивав спиртні напої. а потім, набравшись сміливості, вистрибнув з загального балкону.

Нагадаємо, Харківського нотаріуса знайшли повішеною у власному кабінеті.

Раніше Знай.uа писав про те, що відома ведуча перервала ефір і вийшла зі студії: мабуть в цей момент вона прийняла трагічне рішення, пише Politeka.

Також Знай.uа повідомляв, що в Росії трагічно загинула 15-річна чемпіонка Росії з панкратіону Ірина Рибникова.