Знаменитий астролог Павло Глоба попередив відразу кілька знаків Зодіаку про всі можливі удари долі та випробування у новому році.

Отже, кому слід бути особливо обережним та уважніше ставитися до всього, що відбувається навколо.

РАК

Для Раків 2019-й рік стане проблемним на любовному фронті.

Перед цими представниками постане непростий вибір: або шукати компроміси і виходи з важких ситуацій в стосунках з близькими, або залишити все, як є.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Щодо кар'єри, також доведеться пройти через ряд випробувань. Глоба попереджає, що справа може дійти до розриву колишніх зв'язків. При цьому Ракам доведеться добряче попітніти, щоб відвоювати "місце під сонцем". До осені напруження поступово спаде.

ТЕРЕЗИ


Для людей, що народилися під знаком Терезів, новий рік готує чимало випробувань та труднощів. Тому слід запастися солідним багажем витримки і терпіння. Найбільше проблем прийдеться на початок 2019 року.

Постійні негаразди в результаті виллються в хронічну втому і призведуть до занепаду сил.

КОЗЕРОГИ

Для цих представників 2019-й рік обіцяє стати роковим: на них чекають серйозні удари долі та непростий шлях пройти усі випробування. Павло Глоба рекомендує почати приймати зміни і отримувати та брати з них по-максимуму.

Крім того, знаменитий астролог радить Козерогам з нового року переглянути свої життєві цінності і почати дослухатись до своєї інтуїції для того, щоб зупинити хвилю негараздів.

Нагадаємо, астрологи назвали щасливчиків 2019 року.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, що чекає на всі знаки зодіака у наступному році та чого потрібно остерігатися.

Також портал Знай.ua писав, що зірки підказали, кому в 2019 році пощастить у коханні.

Дивіться: Як правильно зустріти Новий рік 2019