В українських містах триває підготовка до святкування Нового року, на багатьох площах вже прикрасили ялинки біля яких щодня збираються групи дітлахів. Не винятком став і Донбас. з'явилися фото, як готуються до свят в окупованому Донецьку.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Окупований Донецьк вже традиційно прикрашають до новорічно-різдвяних свят у кольорах псевдореспубліки. На площі Леніна вже зібрали каркас центральної ялинки "ДНР", її відкриття заплановано на 21 грудня.


Також на площі встановили новорічні фігури, які будуть світитися у темну пору доби. Зокрема жителів окупованого Донецька потишать олень із саньми, паровозик, хатинка Баби Яги та ялинки. Традиційно для останніх років – у дизайні основний акцент зроблений на поєднанні червоного, синього та чорного кольорів, що символізують прапор "республіки".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також ілюмінацією прикрасили дерева.

У мережі йдеться про серйозні проблеми з продуктами в окупованому Донецьку, про що повідомила Народна правда", посилаючись на профіль БыльБылева в Twitter.

Як видно з розміщених у записі фото і коментарях, полиці з борошном порожні, в наявності тільки гречане і гарбузове борошно. Відзначається, що така ситуація в супермаркеті "Караван", але користувачі в коментарях пишуть, що на оптовому ринку така ж проблема.

Нагадаємо, Новий рік 2019: три способи виконати заповітне бажання у найчарівніший день року.

Як повідомляв "Знай.uа", В 2018 році українцям пощастило, адже відпочивати вони будуть на день більше. Народні депутати погодили рішення зробити католицьке Різдво 25 грудня офіційним вихідним.

Раніше Знай.uа писав про те, що на окупованих територіях Донецької області зафіксовано проблеми із мобільним зв'язком, знову пропав сигнал оператора Vodafone.