Бойовики так званої "ДНР" підняли хвилю паніки у мережі. Вони заявили, що жителям Світлодарська нібито сказали терміново покинути місто у зв'язку з активізацією бойових дій.

Про це повідомляє телеграм-канал бойовиків WarGonzo.

"В Світлодарську (підконтрольному ВСУ населеному пункті) місцевим жителям сказали їхати з міста. Тим же, кому нікуди їхати, запропонували відправитися в Житомир, де їх будуть розселяти", - повідомило нібито джерело каналу.

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Бойовики також повідомляють, що українська армія концентрує сили на горлівському напрямку в районі Светлодарскої дуги.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Серед путінських головорізів одразу ж почалася паніка. За даними бойовиків в секторі знаходиться відразу кілька великих підрозділів української армії загальною чисельністю до 20 000 чоловік.

"Таким чином, нашим захисникам (бойовикам "ДНР") на Горлівському напрямку буде протистояти угруповання противника у складі ШЕСТИ бригад, загальною чисельністю до 20 000 осіб, понад 120-ти танків, понад 250-ти гармат польової артилерії і мінометів, понад 110 установок реактивних систем залпового вогню", - стверджують бойовики.

Раніше повідомлялося, що з'явилися фото, як готуються до свят в окупованому Донецьку.

Донецьк вже традиційно прикрашають до новорічно-різдвяних свят у кольори псевдореспублик. На площі Леніна вже зібрали каркас центральної ялинки "ДНР", її відкриття заплановано на 21 грудня.

терористи "ДНР"
терористи "ДНР"

Також на площі встановили фігури, які будуть світитися у темний час доби. Зокрема жителів окупованого Донецька будуть розважати олень з санями, паровозик, хатинка Баби Яги і ялинки. Традиційно для останніх років – у дизайні основний акцент зроблено на поєднання червоного, синього і чорного кольорів, що символізують прапор "республіки".

Нагадаємо, переселенців, що працюють, згідно зі статистикою, стало майже вдвічі більше.

Раніше Знай.ua повідомляв, на 54-му році життя раптово помер Ігор Коцюруба - відомий український громадський діяч, волонтер і активний учасник подій на Майдані.

Також Знай.ua писав, у мережі йдеться про серйозні проблеми з продуктами в окупованому Донецьку.