За григоріанським та новоюліанським календарем Різдво в 2018 році святкують 25 грудня. В Україні офіційно католицьке Різдво відзначається лише другий рік, однак давно пора дізнатися про традиційні подарунки до цього свята.

Сантони

Один з традиційних подарунків на Католицьке Різдво. Сантони – це фігурки Йосипа, Марії, ясел і новонародженого Ісуса Христа. Раніше їх виготовляли вручну з глини. Зараз можна знайти як глиняні, так і керамічні варіанти.

Свічки

Вважаються традиційним подарунком, так як символізують Вічне Світло. На щастя, вибір свічок неймовірно величезний. Ви можете підібрати підходящу, індивідуальну свічку для кожного родича.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Різдвяні листівки

Зворушливе послання, підписане вручну, покаже тепле і трепетне ставлення до самим близьким. Крім того, можна надіслати таку листівку далеким родичам, попередньо вклавши в неї сімейну фотографію.

Ласощі

Традиційно на Католицьке Різдво готують печиво у вигляді атрибутів свята: ялинки, зірки, подарунка та інше. Можна також зробити пиріг або оригінальні шоколадні цукерки.

Нагадаємо, перша неділя Адвенту: традиції і обряди в переддень Різдва. Всі неділі Адвенту прирівняні за своєю значимістю до важливих свят.

Як повідомляв Знай. ua, третя неділя Адвенту 2018: традиції і обряди напередодні Різдва. В цей день запалюють перші дві свічки і приєднують третю свічку.

Знай. ua писав, Новий рік 2019: три способи виконати заповітне бажання у найчарівніший день року. Ці способи допоможуть тобі наблизитися до своєї мрії.