В Україні Новий рік ми будемо зустрічати в ніч на вівторок. 31 грудня, буде вихідним і його перенесли на суботу, 29 грудня. На новорічні свята українцям дали три вихідних дні підряд.

В прийдешньому 2019 році українці додатково відпочинуть 11 днів, на які припадуть державні та релігійні свята.

Однак деякі робочі дні, на які потраплять свята, потрібно буде відпрацювати по суботах. Так з 30 грудня по 1 січня і з 5 січня по 7 січня будуть вихідними.

Православне Різдво, яке відзначається 7 січня, в 2019 році випадає на понеділок, тому вихідні для українців триватимуть три дні – з 5-го по 7 січня.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Католицьке ж Різдво відзначається 25 грудня 2018 року. В Україні це свято стало державним із 2017 року і вважається офіційним вихідним днем. Згідно із законом, у грудні буде три вихідних дні поспіль - з 23 по 25 грудня.

24 грудня випадає на понеділок, тому теж увійде в дні відпочинку. 22 грудня буде робочим днем, скороченим на 1 годину, як передсвятковий.

Новий 2019 рік - 1 січня припадає на вівторок, тож 31 грудня рекомендовано зробити неробочим, а от у суботу, 29 числа вихідний доведеться відпрацювати. А оскільки це передсвятковий день, тому працівників рекомендовано відпустити на 1 годину раніше.

Нагадаємо, вихідні дні в 2019: скільки українцям дадуть відпочити. Складений календар свят на 2019 рік.

Як повідомляв Знай. ua, вихідні 2019: коли і скільки будуть відпочивати українці. Всього в наступному році влада визначила 9 офіційних і дві релігійні свята.

Знай. ua писав, як українцям дадуть ще один вихідний в грудні. В календарі українських державних свят з'явиться ще одне з нагоди Об'єднавчого Собору.