З Донбасу прилетіла чорна звістка - у суботу, 15 грудня, загинув відомий військовий та громадський діяч Денис Лошкарьов.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Про це повідомляють ЗМІ.

У повідомленні розповідають, що Денис, який родом із Херсона, був відомим у місті як засновник місцевої самооборони. У 2014 році разом з іншими активістами зробив усе, аби Херсон не став Херсонською народною республікою, охороняв облдержадміністрацію, допомагав влаштовувати блокпости на трасах Херсонщини, коли сталася анексія Криму.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

15 грудня 2018 в бою на Донбасі загинув смертю хоробрих один із видатних українців нашого часу - херсонець Денис Лошкарьов активний учасник Революції Гідності у першому ряду, захищав Майдан лідер Самооборони Херсона понад чотири роки на фронті Загинув у бою як снайпер батальйону НГУ "Донбас", - йдеться у повідомленні.

Дениса Лошкарьова поховали у середу, 19 грудня, на Алеї героїв міського кладовища.

Нагадаємо, в мережі з'явилися не раніше опубліковані фотографії українських "кіборгів" в Донецькому аеропорті на окупованому російськими бойовиками Донбасі.

Донбас
Донбас

Так, відомий журналіст, фотограф, а також автор книг "Аеропорт" і "Рейс" Сергій Лойко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістив раніше невідому серію знімків, зняту в ДАП.

Варто відзначити, що на опублікованих знімках, зображені українські "кіборги" в побуті і фрагменти бойових дій під час оборони ДАПу.

Раніше Знай.uа писав про те, що стало відомо про загибель українського військового на Донбасі. Він був громадянином Латвії з позивним "Друг Латиш" і "Ронін".

ЗСУ
ЗСУ

Про цю трагедію написала в Facebook військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади Ксенія Пантелєєва.

"Латиш воював з 2014-го. Пройшов багато гарячих точок, в тому числі 2 ротації на дузі. Нещодавно в черговий раз пережив навчання в "Десні". Він постійно вчився, удосконалював знання і себе. Добрий, розумний, веселий, відкритий. Його знали, здається, всі. Тим більше, тату на обличчі точно виділяло його з натовпу", - написала вона.

Також Знай.uа повідомляв, що стало відомо про масове затримання прихильників бойовиків "ДНР" на Донбасі.