В ніч з 18 на 19 грудня в селищі Горльмовский під Горлівкою три бойовики були вбиті.

Про це стало відомо з соцмережі соратника колишнього міністра оборони ДНР" Ігоря Гиркина Михайло "Кришталик" Полынков.

Ігор "Стрєлков-Гіркін"
Ігор "Стрєлков-Гіркін"

"Сьогодні вночі на Гольмі троє двісті. Молоді хлопці. Місцеві. Єнакіївські. Не правильно встали", - говорить "міністр".

Нагадаємо, Українці на колінах у сльозах провели легенду АТО в останній шлях: потужне відео

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

З загиблим на Донбасі воїном Нацгвардії Денисом Лашкарьовим попрощалися в Херсоні. Так, 39-річний боєць батальйону "Донбас" з позивним "Мол" загинув під Маріуполем від кулі ворожого снайпера.

Відомо, що Лошкарьов був активним учасником Революції гідності, очолював Херсонську самооборону. Ще в 2014 році з початком російської агресії приєднався до батальйону "Донбас" і брав участь в операціях в якості снайпера. Пізніше молодший лейтенант Лошкарьов очолив снайперський взвод батальйону. Про це повідомляють українські ЗМІ.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Батько українського прокурора влився в ряди "ДНР": плідно "працюють" разом

В ЗМІ з'явилася скандальна інформація про красномовних сімейних зв'язки військового прокурора Білгород-Дністровського гарнізону Південного регіону України Олександра Чіпко.

Про це пишуть ЗМІ.

У повідомленні говориться, що батько чиновника служить у військовій прокуратурі в так званій "ДНР".

Також "Знай.uа" писав про те, що Путін підкинув бойовикам Донбасу купу техніки, але воювати вже нікому

незаконно окупованих Росією територіях Донецька і Луганська серйозно прибуло військової техніки. Управляти всією цією розкішшю", звичайно, нікому. Окупанти кинули терміновий клич – шукають водіїв і механіків, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

У повідомленні говориться, що в підрозділах з'єднань та частин 1 і 2 АК ЗС РФ" кількість бойової техніки збільшилася. Це повернулася техніка з ремонту, а ще прибуло російських танків. Однак скористатися нею окупанти не можуть – завялен некомплект водіїв та механіків-водіїв.